JoJoY Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam, tak jak w temacie czy warto grać od nowa na PL2 czy lepiej kupić konto do 50zł. Bo wiadomo że jak od nowa to te talenty itp. Czekam na odp. Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi ( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*I*LOVE*WIDZEW* Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 talenty nie problem zawsze mozna zbugowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoJoY Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 da sie ? Jak to się robi ? Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi ( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*I*LOVE*WIDZEW* Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ja buguje alen ie zdrazdzam co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoJoY Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Co ? Niby że ja mam dać Ci pasy i Ty mi to zrobisz ? Pojebała Cie ? Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi ( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riperek22 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 haha kolego jestes smieszny to jak on ma ci zrobic talenty?? moze da ci myka i bedziesz jak inne nooby selnial na allegro jak jestes taki cwaniak to wypierdalaj z tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*I*LOVE*WIDZEW* Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ja cie o passy nie prosze skoro niechcesz twoj preoblem ADMIN post do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubytek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 haha kolego jestes smieszny to jak on ma ci zrobic talenty?? moze da ci myka i bedziesz jak inne nooby selnial na allegro jak jestes taki cwaniak to wypierdalaj z tego forum Zastanów się co piszesz. Ja Jojoy widzę tutaj po raz pierwszy. @top. Tak warto jest grać. Możesz sobie zbugować talenty[chociaż trudno dostać przepis] no i ciekawa rozrywka przede wszystkim. Blue Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoJoY Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ubytek jak coś wiesz na ten temat to proszę o PW like Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi ( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir6012 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 będę wdzięczny jeśli ktoś da przepis na talenty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alojzy22 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 spokojnie, ludzie tego nikt wam tu nie poda, co najwyżej I LOVE WIDZEW wam zrobi. To działa.Mi dzisiaj bugował i jestem zadowolony Od kiedy seafight to "darmowa gra"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adm.mateusz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zaufajcie I LOVE WIDZEW to spoko ziom ja mu dałem całkiem konto na poziomie do zbugowania podałem pasy on zbugował ja zmieniłem hasło talenty są a z konta nic nie znikneło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo-DO&SF- Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up racja mi zrobił i bana nie posiadam na 2 kontach wiec i bezpiecznie i darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.