XFragsHD Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam! Szukam pluginu który pozwoli naprawiać narzędzia i zbroje dając odpowiednie materiały np: Zaczarowany Diamentowy Kilof żeby naprawić w 1/4 trzeba dać 1 Diaxa a żeby całkiem to 4 naprzykład... tak samo ze zbroją... żeby można było naprawić dając odpowiednią ilość surowca z czego jest zrobione.... Need help @edit Nie trzeba, znalazłem RepairRecipe (plugin) CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingArthur Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 wydaje mi się że w tym pluginie http://forums.bukkit.org/threads/rpg-mech-mcmmo-v1-3-11-rpg-addiction-redefined-multi-lingual-1-3-1.68601/ jest taka opcja że robisz sobie blok z żelaza i klikasz trzymając np. zbroje prwawym na ten blok Plugin naprawde fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasners Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 to jest w mcmmo tak na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja znam idealny a nazywa sie: RepairRecipe opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.