damian2109 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam. Mam problem. Przez przypadek usunąłem radio na telefonie i teraz nie wiem jak to odwrócić, na google market znajduję tylko radia internetowe a poszukuję radia na fale. Telefon jest już po gwarancji. Prosiłbym o pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 zresetuj / wgraj od nowa oprogramowanie , program przecież masz do uaktualnień If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
groky02 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 albo zainstaluj cos alternatywnego z google play. Unbanned :] Wszelkie pytania/wiadomości kierować na Misiekantos253 Odnośnik do komentarza
damian2109 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wielkie dzięki za pomoc wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.