Bilans Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wyzywający:Bilans Wyzwany: Kto chce Wstawianie prac do: do 3 dni Głosowanie do: do 3 dni Tematyka:Ty dasz mi tematyke, ja dam tobie temat ;] Notatka: Dajesz Peace Odnośnik do komentarza
Kerq Lazarus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 vs Kerq Temat - Cmentarz żywych "Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . " Odnośnik do komentarza
Bilans Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Twój temat "Strefa wygnańców" Odnośnik do komentarza
Bilans Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Odszedłeś z tego forum, mówiłeś kiepska atmosfera Wytępiłem tutaj łaków to chcesz wrócić jak bumerang Dam ci dwie opcje wybieraj bo przed tobą stoi wariat Spierdalaj! albo walcz- radze wybrać pierwszy wariant U ciebie to jest standard, wrzucisz klika marnych obelg Podrzyj kartkę, połam pióro, pomyśl "oddam mu walkower" Przed oczami masz game over, kiepsko wykminiłeś kurwo Cmentarz żywych to już przeszłość idziesz na pośmiertny urlop Nie potrzebnie chcesz zabłysnąć garstką nędznych myśli w głowie Najpierw powiesz, później myślisz zostawiając syf po sobie Myślisz łaku jak to robię że się gubisz w moich słowach Ja nawijam na spontanie, ty piszesz jak po prochach Wszyscy mają cię za wocha, zrozum jesteś tutaj zbędny Jesteś błędem, rodziców a ja tu usuwam błędy Zdejmę ci uśmiech z gęby, zakopie żywcem w trumnie Cmentarz żywych to synonim miejsca gdzie chowałem kurwe Wypaliłeś się jak pet, ja robię za rapu absolwenta Chciałeś zrobić wielkie wejście nikt o tobie nie pamięta Zamykam twój rozdział pętak, Jesteś jak zamknięta księga Twój rap farmazonie przed moim może co najwyżej klękać Piona! Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 z tego co widzę up nawet dobre ale trochę skrócone a z tego co widzę up2@ nie podją wyzwania. Odnośnik do komentarza
niedokladny Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 kolejny znawca z dupy. Ma 3 dni na oddanie tekstu pajacu. Powinieneś dostać kolejnego bana za obrazę, dobrze mówisz ale zwracaj uwagę na słowa Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile Odnośnik do komentarza
sorce Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Już minęły 3 dni . Odnośnik do komentarza
Bilans Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Już minęły 3 dni . Kurwa już więcej jak 3dni ale tu nawet nie raczy moderator wejść i pozamykać tematy. Pojebane forum... Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Kolego up@ Raport. Moim zdaniem Close Nie podją wyzwania. Top@ już 3dni dawno poszły. Odnośnik do komentarza
Niewyspany Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ej. już 3 dni minęły, nie? Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #GrawitacjaNaginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach. Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Przecież trudno wysłać raport, ale najłatwiej narzekać na moda Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.