Shao. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Co sądzicie o kanale, gdzie wrzucałbym filmiki z każdej gry, w którą gram i mam o niej wiedzę? Co sądzicie o połączeniu takiego kanału? Tzn. filmiki z wbijania lvl`a, robienia questów i tutków. gry: mt2.us, mt2.pl, LC, Samp, Cod2, Cod4. Odnośnik do komentarza
Pr0Qwerty Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 czemu nie, kanał taki bardziej 4FUN, z jakiś MMO itp. Ale sampa bym wyjebał to jest dziecinada.. Odnośnik do komentarza
!.Szymcio:* Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Mozesz cos takiego zrobic Chetnie bym obejzal Odnośnik do komentarza
xpacmanx Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 O ile przeszedłeś mutację to czemu nie. Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 GP z Metina i Coda - nie, słaba oglądalność.. Odnośnik do komentarza
Pr0Qwerty Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 xpacmanx jak ty masz taką dolegliwość to dlaczego ktoś inny nie może tego kręcić tylko zabraniasz? Są programy do zmiany głosu. Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 czemu nie, kanał taki bardziej 4FUN, z jakiś MMO itp. Ale sampa bym wyjebał to jest dziecinada.. Ale instalowanie skinów i tak dalej :< Mozesz cos takiego zrobic Chetnie bym obejzal O ile przeszedłeś mutację to czemu nie. Eh... Nieważne, przeszedłem. Tylko i tak to za jakiś czas bo jestem przeziębiony mocno i mam inny głos. GP z Metina i Coda - nie, słaba oglądalność.. Nie tyle co GP. Cod2 - fragi ciekawsze, albo zbiór. A metin2 to zabicie bossa orków na 35, otwieranie itemów itp. Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Za mało oglądalności byś miał z takich gier. Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ale zaś kolejne z majnkrafta z tego szitu to też nie fajnie. Mogę jeszcze skyrim, assasin, ale to też oklepane. Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 jakieś inne zdania? Odnośnik do komentarza
Pan Suavek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie nagrywaj metina, minecrafta i lola, bo tym już przynajmniej ja rzygam. Wiesz co bym pooglądał? Jakieś fajne mixy z tych gier coś ala "Mix Youtube". Jak potrafisz to zrób coś takiego. Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 mixy? Woot da hel? Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak chcesz zdobyć oglądalność to najlepiej jak byś nagrywał z kamerką a potem dodawał do gry. Więcej ludzi to przyciąga bo cb widzi. Przynajmniej mnie Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ojojo. Ale... Eh, jak to ogarnąć? Bo filmik posklejać fajnie umiem, ale kamerka?! Odnośnik do komentarza
volilov Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pomysł to jedno... liczy się jeszcze realizacja... To czy jesteś w stanie zainteresować innych nie tylko swoją wiedzą ale i sposobem w jakim go przekażesz... : > Najlepiej zrób jakiś filmik opublikuj jako prywatny i pokaż komuś zaufanemu żeby ocenił jak on to odebrał, jeżeli chcesz uniknąć bluzgów i zmieszania z błotem by vilax Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.