x12 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Hej, mam wielka prosbe. Ma ktos moze sprawdziany do klasy 3 das ist deustch ? Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn. Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p Odnośnik do komentarza
Ninja2631 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nauczycielka ma sprawdziany, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Bargain Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 http://chomikuj.pl/SkarbnicaSzkolna/SPRAWDZIANY+-+GIMNAZJUM/DAS+IST+DEUTSCH+3+NPP 5 link z google Odnośnik do komentarza
tapne Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ale to i tak są chyab tego 3 rodzaje książek Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nauczyciele nie muszą się akurat tym kierować Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi