Memfistoo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siemka. Znudziła mi się gra na "surowym" MC, nawet na serwerze. Szukam fajnych pluginów. Chce grać z kilkoma kolegami tylko także coś jak frakcje, czy inne gildie odpada. Chodzi mi bardziej o coś co doda nam jakiś cel w tej grze. Najbardziej bym chciał Thaum Crafta, Equivalent Exchange i Better Dungeons/Advanture Items. Z tego co kojarzę to chyba nie ma pod bukkita takich modów więc szukam czegoś innego co dodam nam jakiś ciekawy cel w grze. Jeżeli jednak jakaś z tych modyfikacji jest pod bukkita to proszę napiszcie a jak będziecie tak mili to poproszę o link czy tut jak to wgrać. Dziękuję z góry PS. Przyjmę każda propozycje plugina. Serwer na 5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnejkyS Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jeśli można wgrać te mody na normalny multiplayer to z pewnością da się wgrać na bukkita. Musisz mieć tą samą wersje bukkita co mod. tworzenie serwerów - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfistoo Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jeśli można wgrać te mody na normalny multiplayer to z pewnością da się wgrać na bukkita. Musisz mieć tą samą wersje bukkita co mod. Mógłbym trochę jaśniej poprosić? Mam mieć bukkita pod np. 1.3.2 i moda pod 1.3.2, tak ? I ze stronki moda sciągnąć plik serwerowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnejkyS Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Musisz mieć np. Bukkit 1.3.2 i mod 1.3.2 Ale mod musi mieć wersje multiplayer, czyli musi mu pisać przy nazwie coś takiego: SMP tworzenie serwerów - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfistoo Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Musisz mieć np. Bukkit 1.3.2 i mod 1.3.2 Ale mod musi mieć wersje multiplayer, czyli musi mu pisać przy nazwie coś takiego: SMP Ok. Dzięki wielkie A wiesz może czy są jakieś poza tymi modami co wypisałem ciekawe jakieś dodające choć kawałek celu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.