Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginy/mody na serwer (bukkit)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Znudziła mi się gra na "surowym" MC, nawet na serwerze. Szukam fajnych pluginów. Chce grać z kilkoma kolegami tylko także coś jak frakcje, czy inne gildie odpada. Chodzi mi bardziej o coś co doda nam jakiś cel w tej grze.

Najbardziej bym chciał Thaum Crafta, Equivalent Exchange i Better Dungeons/Advanture Items.

Z tego co kojarzę to chyba nie ma pod bukkita takich modów więc szukam czegoś innego co dodam nam jakiś ciekawy cel w grze.

Jeżeli jednak jakaś z tych modyfikacji jest pod bukkita to proszę napiszcie a jak będziecie tak mili to poproszę o link czy tut jak to wgrać.

Dziękuję z góry :)

PS. Przyjmę każda propozycje plugina. Serwer na 5 osób

Opublikowano

Jeśli można wgrać te mody na normalny multiplayer to z pewnością da się wgrać na bukkita. Musisz mieć tą samą wersje bukkita co mod.

tworzenie serwerów - PW

Opublikowano

Jeśli można wgrać te mody na normalny multiplayer to z pewnością da się wgrać na bukkita. Musisz mieć tą samą wersje bukkita co mod.

Mógłbym trochę jaśniej poprosić?

Mam mieć bukkita pod np. 1.3.2 i moda pod 1.3.2, tak ?

I ze stronki moda sciągnąć plik serwerowy?

Opublikowano

Musisz mieć np.

Bukkit 1.3.2 i mod 1.3.2

Ale mod musi mieć wersje multiplayer, czyli musi mu pisać przy nazwie coś takiego: SMP

tworzenie serwerów - PW

Opublikowano

Musisz mieć np.

Bukkit 1.3.2 i mod 1.3.2

Ale mod musi mieć wersje multiplayer, czyli musi mu pisać przy nazwie coś takiego: SMP

Ok. Dzięki wielkie :)

A wiesz może czy są jakieś poza tymi modami co wypisałem ciekawe jakieś dodające choć kawałek celu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...