Filonn Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siema! Chciałem sobie dzisiaj pograć w bf'a, a tu nagle mam błąd Miał ktoś takiego errora? Rozwiązał go? Jeśli tak to proszę o pomoc Robiłem reinstal PB. Reinstal gry w ostateczności. Odnośnik do komentarza
exstyler Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 usun wszystkie pozostałosci po battlefield najlepiej w dokumentach masz tam folder nieusunięty battlefield play4free - usun go Odnośnik do komentarza
F1eldo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Rob tak : O ile sie nie myle to masz win 7, wiec tak : kliknij prawym na ikonke mozilli/chrome i uruchom jako administrator. Odrazu działa. Odnośnik do komentarza
Filonn Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 @2up: To samo @up: Dalej błąd. Czekam na więcej propozycji Odnośnik do komentarza
exstyler Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ale ty mnie nie rozumiesz; odistaluj battlefielda po czym usuń folder jego w dokumentach oraz gdzie został zainstalowany. Odnośnik do komentarza
F1eldo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 @Up dobrze gada Hmm.. u kazdego dziala a u Cb nie.. Pobierz CCleanera zeskanuju i od poczatku uruchom przegladarke jako admin Łap linka: http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html Odnośnik do komentarza
Filonn Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ehhh... Dobra poczekam, może ktoś jeszcze podpowie, jak nie to znów będzie męka z pobieraniem (połączenie czasami pada). Zeskanowałem sobie ESET'em i znalazł mi uszkodzone archiwum, no i po czereśniach. Musze reinstala robić. Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No to zrób reinstalla pamiętaj, aby uruchomić przeglądarke jako administrator. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.