Dj.FrEeSz Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam. Chciałbym Zaoferować się jako Administrator kilku gier i Serwerów głosowych. GRY i Serwer Głosowy *SAMP *Minecraft *TS3 Umiejętności: *Podstawowe Komendy w Samp * Konfiguracja Pluginów w Minecraf *Komendy Minecraft *Obsługa TS3 Postadam także własne serwery ale na hamachi KONTAKT: GG: 43310962 lub PW na MPCForum Skype: hubert.czerniak1 *Nachodzenie lub Prześladowanie mnie Zgłaszam na policję. Odnośnik do komentarza
Moderator. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Chciałbym Zaoferować się jako Administrator kilku gier i Serwerów głosowych. GRY i Serwer Głosowy *SAMP *Minecraft *TS3 Umiejętności: *Podstawowe Komendy w Samp * Konfiguracja Pluginów w Minecraf *Komendy Minecraft *Obsługa TS3 Postadam także własne serwery ale na hamachi KONTAKT: GG: 43310962 lub PW na MPCForum Skype: hubert.czerniak1 *Nachodzenie lub Prześladowanie mnie Zgłaszam na policję. To mnie rozwaliło. P.s: Możecie dać warna za spam ||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM|| "Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych". "Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)". Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.