kamvader Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam! Piszę do was ponieważ spotkało mnie nie lada wyzwanie... Aktualnie tworzę sobie powolutku gre przeglądarkową RPG z naciskiem na rozbudowane gildie. Gra jest ukończona w około 74% dlatego , iż zostały do zrobienia gildie, system Drag and Drop i inne pierdółki. Ale dość o tym. Przejdźmy do konkretów. Chciałbym aby zgłaszały się osoby tylko znające się w temacie. Już tłumacze Należy utworzyć około 500 nazw mieczy itp i poobliczać wszystko tak żeby się ze sobą zgadzało, czyli miecz na 30 poziom nie może kosztować mniej niż ten na 1 itp... Jakieś pytania ? Bo tak dokładniej chciałem się dogadać na PW/GG ale tu też chętnie odpowiem. WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXu Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie wiem czemu, ale zawsze gdy Ty piszesz, mało rozumiem z tego co byś chciał konkretnie . Możesz napisać na pw, to w chwili wolnej CI odpiszę SPrecyzuj dokładny effekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamvader Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wiem bo często piszę na szybko i chaotycznie tak jak plany gry i później sam się zastanawiam co miałem na myśli Napiszę tutaj żeby inni też wiedzieli o co chodzi. To tak poszukuje osoby , która wymyśli nazwy przedmiotów i ustali do wszystkiego statystyki. Miała by ona też ustalić cene tych przedmiotów oraz jaki będzie koszt ulepszania itp. Teraz lepiej ? No i później jeszcze pare drobnostek. WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXu Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Aha, myślałem że próbujesz wykonać jakiś automatyczny skrypt Ps. mogę Ci do takiej opcji polecić exela W exelu się to wszystko elegancko robi, później wygrywasz do bazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaboomb Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja mogę ci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnmbb Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Szuka palanta/ów co mu zrobią wszystkie itemy do gry (wpisy porobią) Ehh kamilku :P. Jak już podział to pamiętaj ,że jedna osoba miecze, jedna zbroje itd. bo te osoby wiedzą jakie powinni dać kolejne wartości. A jak dajesz itemy +x itd. to robisz sobie pętlę do tego. Tak jak ja miałem w RPG - jeden formularz do itemów ,a 2 do tych ,które "można polepszać" WIęc masz problem bo nie chce ci się dodać itemów czy nie masz pomysłu na nazwę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamvader Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Mam problem bo nie wiem jak pododawać wartości żeby nikt nie był stratny. Chętni na PW. WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnmbb Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A jakie masz klasy w grze ? Może ci coś doradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamvader Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wojownik, Kapłan, Tropiciel WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnmbb Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wojownik - duży hp i deff, średni atak Kapłan - słabe hp, deff ,ale duży atak Tropiciel - średnie HP, atak troche lepszy niż średni, średni deff, ale atakuje na dystans podobnie w sf jest. edit : o 16 w chacie będę to popiszę z tobą kam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamvader Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ok czekam Wiesz co ale nie o to mi chodziło. Nie chce z innych gier zrzynać... Tutaj rasy inne zastosowanie będą miały. WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A co przewidujesz w zamian za pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamvader Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dodatki w grze ;] WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykusss321 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Jeżeli szukasz pomocy pisz gg: 44455462 . Pomogę(jeżeli nadal aktualne...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamvader Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Nadal aktualne Po prostu mamy lekkie opóźnienia ale wszystko idzie w dobrym kierunku. WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.