Skocz do zawartości

[Szukam] Osób z wyobraźnią umiejące stworzyć gospodarke gry

kamvader

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Piszę do was ponieważ spotkało mnie nie lada wyzwanie...

Aktualnie tworzę sobie powolutku gre przeglądarkową RPG z naciskiem na rozbudowane gildie.

Gra jest ukończona w około 74% dlatego , iż zostały do zrobienia gildie, system Drag and Drop i inne pierdółki.

Ale dość o tym. Przejdźmy do konkretów. Chciałbym aby zgłaszały się osoby tylko znające się w temacie.

Już tłumacze ;) Należy utworzyć około 500 nazw mieczy itp i poobliczać wszystko tak żeby się ze sobą zgadzało, czyli miecz na 30 poziom nie może kosztować mniej niż ten na 1 itp...

Jakieś pytania :)? Bo tak dokładniej chciałem się dogadać na PW/GG ale tu też chętnie odpowiem.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Wiem bo często piszę na szybko i chaotycznie tak jak plany gry i później sam się zastanawiam co miałem na myśli :D

Napiszę tutaj żeby inni też wiedzieli o co chodzi. To tak poszukuje osoby , która wymyśli nazwy przedmiotów i ustali do wszystkiego statystyki. Miała by ona też ustalić cene tych przedmiotów oraz jaki będzie koszt ulepszania itp. Teraz lepiej ;)? No i później jeszcze pare drobnostek.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Szuka palanta/ów co mu zrobią wszystkie itemy do gry (wpisy porobią)

Ehh kamilku :P. Jak już podział to pamiętaj ,że jedna osoba miecze, jedna zbroje itd. bo te osoby wiedzą jakie powinni dać kolejne wartości.

A jak dajesz itemy +x itd. to robisz sobie pętlę do tego. Tak jak ja miałem w RPG - jeden formularz do itemów ,a 2 do tych ,które "można polepszać"

WIęc masz problem bo nie chce ci się dodać itemów czy nie masz pomysłu na nazwę ?

Wojownik - duży hp i deff, średni atak

Kapłan - słabe hp, deff ,ale duży atak

Tropiciel - średnie HP, atak troche lepszy niż średni, średni deff, ale atakuje na dystans

podobnie w sf jest.

edit :

o 16 w chacie będę to popiszę z tobą kam.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Szukam] Osób z wyobraźnią umiejące stworzyć gospodarke gry   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...