Aziraal321 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Yoyo, mam telefon nokia 5310 xpressmusic i mam coś popizgane z softem i chce wgrać nowy czy jest jakieś ryzyko jak będe go wgrywać ?. Telefon mam bez gwarancji i mam simlocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziraal321 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Refresz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 zawsze jest , zresztą masz Nokia PC Suite to sobie go użyj i przeczytaj co ci wypisuje If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziraal321 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ehh ale możesz mi powiedzieć jakie ryzyko i gdzie mam tego pc suita otworzyć na kompie czy w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Masz strone telefonu, wejdz i poczytaj. Nokia ma wszystko opisane po polsku na stronie If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziraal321 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dobra instalacja pomyślna.Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.