BlindMaster Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Postacie : Nidalee, Mordekaiser, Karthus Zależy mi na : Team Fight'ach, DMG (Combo lub Burst), Trudny do zabicia ( no ok trudniejszy niż taka Ashe) Dodatkowe informacje : Chodź mi o postać na Mid'a chodź jeszcze nie mam runek (mam ad i armor pene.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondjo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jeżeli chcesz Wytrzymałego to Mordekaiser: Q - Odbija się od przeciwników w pobliżu W - Tarcza zadająca obrażenia, nie wiem jak to nazwać E - To zawsze na początku maxujesz, DMG! R - Jak zabijesz posiadasz ducha i możesz nim sterować R lub Crtl (najlepiej rzucać w AD Carry) Pasywka - Tarcza pochłąniająca wszelkie ataki (Do 600 Obrażeń ja naładujesz, spada gdy nie atakujesz) Nidalee: Przy 6 lvl może mieć 2 formy Q - Włócznia zadaje OP dmg w takie Carry czy Supporta (Nawet 1/2 HP) W - Pułapka coś jak to caitlyn E - Heal R - Przemiana w Tygrysa - Q - Jakiś cios - W - Do Escapeów Reszty nie pamiętam Pasywa - Szybciej latasz w krzakach Nie Polecam Karthusa bo: Długi Cooldown ulta Strasznie Papierowy Można się na nim nafeedować (chodzi mi, żę wrogowie ) Zbieram Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Polecam Mordekaisera. Łatwo nim o pente. Pro ulti, dobra tarcza, dobre dmg ze skilli jedyny minus jak dla mnie to brak systemu ucieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Też polecam Mordekaisera: +spory aoe dmg +ogromny sustain (z vampsellem) +piękne ulti +nie najgorszy burst +dość trudny do skontrowania -pierwsze lvle, szczególnie bez vampspella mogą być trudne Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isarow Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nidale: Robiona pod AP z Q może zabrać 3/4 hp takiej chociażby Ashe Karthus: NIE KUPUJ GO BO JEST OPE I ZAWSZE CI GO ZBANUJOM Nie polecam , niby super OP ult , ale to gowno prawda , zbyt duży cd , jedyna co mi sie osobiscie w nim podoba to Q Morde: Też mocny pick na mida , ale Ostatecznie polecam Nidalee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perestil Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 @UP tak może trafić za tyle, ale to trzeba trafić a to zależy od rzucającego i przecwnika, czasami ciężko trafić, jedynie z zaskoczenia, ogólnie nida fajna, bo leczy się i fajne ulti do dogonienia/uciekania, ale polecałbym Morde jak koledzy, karthusa odradzam ponieważ zwiększyli mu cd na R i łatwo go zabić, r fajne do dobijania. Mordą kilka razy grałem, wytrzymały, dmg też ma dobry + ult Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.