Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Exp bota na rivendel

Pośpieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, może mi ktoś podaćlink do tematu/download'u z exp botem który by działał na priv serwerze Rivendel

Próbowałem:

-Kamer mod : nie działa na rivendel tzw. po wrzuceniu do clienta rivendela wyskakuje log a po wrzucenia do zwykłego clienta metka i odpaleniu to da rady wejść na rivendela ale nie widać mapek na 100lvl, próbowałem również dodać mapki do kamermoda tak jak to opisał na swojej stronie, zrobiłem wszystko to po wejściu na serwer mnie wyrzuca.... więc kamer mod nie działa.

-M2bob : ściągnąłem najnowszą wersję odpala rivendela loguje na postać ale m2bob nie wykrywa jej

-Multihack od kamermod'a : zły do expienia tzw. gdy ktoś podejdzie to exp bot biegnie za nim moją postacią, nie potuje, nie da rady expić z konia (miejąc szamanke bo nie włącza buff'ów) oraz chciałbym aby on stał w jednym miejscu nie ruszał się i tylko klikał na pelerynki używał buff'ów i bił i tyle ale nie da rady tak zrobić by stał cały czas w miejscu tylko biega ;/

Proszę o szybkie odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...