naxiiking2 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cóż, postanowiłem stworzyć taki Video Tutorial, bardzo duzo tam gadałem, ale niestety i mówiłem i pokazywałem, więc nie da sie ominąć przemówienia. ;p Jeśli mozesz, poswięć te 10 minut i obejrzyj cały filmik, jeśli ci się spodobał skomentuj i oceń, jeśli nie - również to zrób. Z góry sorki za wkurzający głos. Mam nadzieje, że film będzie sie podobał. (: Film: klik! Odnośnik do komentarza
Danio55 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 masz optifine i nodusa? Odnośnik do komentarza
naxiiking2 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tak. (: Odnośnik do komentarza
naxiiking2 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @ref Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Film został skasowany, kosz. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.