lucyfer07 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Posiadam: 6300 IP Zależy mi na: Rumble, yorick Preferuję: nie wiem Generator by - Krystian - No i pytanie bo rumble prawie nigdy nie widzialem, nawet nigdy. Co o nim powiecie. A wgl TRUNDLE? ktos tym gra? Czy moze jeszcze Urgot? Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuo143 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Trundle. Kiedyś bardzo często pickowany, teraz zapomniany dlaczego? Na turniejach topka gra innymi pickami A co do rumbla. Nie wiem dlaczego ale u mnie na rankedach jest dosyć często pickowany. To samo na normalach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer07 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ja jeszcze normale ;< Nie widzialem ogolnie nigdy shyvany, rumble, trundle : ) Jakos tak korci mnie do rumble lub yoricka co o nich powiecie? Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Rumble: Brak many, Shield z MS Potężny DMG 2x SLOW ze skila Ulti slowujące i zadające DMG Łatwy harras przeciwnika Daje bardzo dużo funu Yorick: Spam "psuedo" minionami, slow, prawie wszystko niszczy na solo tf 6v5 (jeżeli morde, to prawodpodobnie 7v4) op sustain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer07 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 no i mam dylemat. Nie wiem kogo kupic czy rumble czy yoricka przkonajcie mnie ;s Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isarow Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Skontruj wszystko , graj Yorickiem ! A tak na serio , to ja uważam , że bardziej opłaca się kupić Yoricka : mocny ult do tf i doganiania , fajne minionki spawnuje skillami , tylko troche dużo many skille jedzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzukamMame Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 yoricka tylko na normalach bo na rankedach mogą ci zbanowac ale nie zawsze a jak nie zbanuja to robisz koszenie burakow do konserwy rybnej Sadzić, Palić, Zalegalizować !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer07 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ahh sprzedalem postac o ktorej nawet nie pamietalem ze mam i kupilem 2 : D Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzYmeK2wielki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 sejuani też zapomniana niechciana i nielubiana ;( Ale fajna;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo1212 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a xearth też zapomniana postać ;< ! http://www.speedtest.pl/test/131640909 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesye Sitwon Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wyżalajcie się dalej... Heimerdinger zapomniana postać... A tak na serio mam Rumbla i Yoricka na swoim koncie i radziłbym kupić Ci te dwie postacie. Yorick to dobry offtank z ładnym dmg, a Rumble... no cóż dużo postaci kontruje go na solo ale jeśli na początku załapiesz parę killi to jesteś maszyną do zabijania U mnie pierwszy był Yorick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.