Michal3111 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siema ! Chciałbym wam pokazać kanał nfs world na fb na którym pojawiaja się info o worldzie wbijac lubicie to Siema ! Chciałbym wam pokazać kanał nfs world na fb na którym pojawiaja się info o worldzie wbijac lubicie to Zapomnialem dać linka ale fake http://m.facebook.com/?ref=tn_tnmn&_rdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Po pierwsze link nie działa[pisałeś z fona, zgadłem? ] Po drugie ameryki nie odkryłeś. Chyba każdy gracz worlda który ma fb zalajkował ich profil. Zbędne. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Po pierwsze link nie działa[pisałeś z fona, zgadłem? ] Po drugie ameryki nie odkryłeś. Chyba każdy gracz worlda który ma fb zalajkował ich profil. Zbędne. W roli jasności to mój profil zrobiony w niedzielę a jezeli chcecie link dzisiaj pisać mi na gg 21360192 Tak pisze z fona hmm.. A to linka jutro dam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 To przepraszam, myślałem, że mówisz o oficjalnym profilu worlda :x Zwracam honor. Btw, popraw tego linka! by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 http://www.facebook.com/?m2w&refid=8 Sprawdźcie to powinno działać jak będzie działać napiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wchodzę w link i wywala na główną nie działa popraw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wchodzę w link i wywala na główną nie działa popraw to Jutro będę na kompie to poprawie to ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeder3 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dalej niedziała guzgame.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dalej niedziała Tak wiem sorry ale dziś nie ma mnie na kompie będę dopiero jutro po 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.