kubam8753 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zapraszamy na NarkoCraft !!! IP: 188.165.19.162:8074 Typ Serwera: Survival + Frakcje Pluginy: Najpotrzebniejsze do Survivalu:) Ekipa: Wlaściciel: NarkotyczekPL _-_ HeadAdmin: MiniRaizPL _-_ Dlaczego My? Ponieważ!: a) Nie jest to serwer który rozpadnie się po 3 dniach! Mamy na dużo dużo dni, pieniędzy na opłacenie dedyka. Więc spokojnie:). c) Jesteśmy profesjonalną i doświadczoną Ekipą . d) Miła Administracja! e) Zawsze Pomocna! f) Zawsze ktoś z Ekipy będzie na serwerze! g) Organizujemy dużo Eventów dla graczy, aby się nie nudzili na Naszym Serwerze! I tak można było by wymieniać przez lata! Dobra, dość tego pisania! Wbijaj IP: 188.165.19.162:8074 Odnośnik do komentarza
xProMx Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zapraszam na fajny serwer Sygna wykonana przez czarnaaa Odnośnik do komentarza
Turolek Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie polecam... Admini robia sobie diax zbroje i zabijaja. Rangi ktore mozna kupic (Vip, Admin, Moderator) maja wszystkie komendy. Tak mi mowil jeden H@ Ogolnie na serwerze lagi ja jestem na nie... Odnośnik do komentarza
kubam8753 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @Turolek Lagi, się raz zdarzyły. Zle zrozumiałeś z rangami. Admin może wszystko to prawda. Moderator nie wszystko a VIP to na spawnie ((Dodatkowy slot itd;))). A Admini, tak przyznaje. To troche nooby... Nie mój serwer. Ale taka sytuacja sie nie powtorzy po 2. Juz ten 1 nie ma Admina . @ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/732041-narkocraft-30-slotow-survival-zapraszamy/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.