IaaX Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam Od kilku dni tworzymy z ekipą nowy, innowacyjny projekt MC Metin. Będzie to świat Metina w Minecrfcie. Gracz wchodzi na serwer, wybiera królestwo, klasę postaci i zaczyna przygodę. Jak większość pewnie wie, rozgrywka Metina polega na wbijaniu jak największego lvla, zdobywaniu epickiego eq, robieniu questów itp. Na tym serwerze również rozgrywka będzie polegała na tym. Nie będzie to kolejny survival + frakcje, tylko całkiem nowa przygoda z Minecraftem. Na serwerze będą m.in : - nowe moby - system sklepów jak w Metinie - system lvl - Item block, czyli dana broń, przedmiot od danego lvla - DT, czyli demon tower (z bossem na ostatnim piętrze) - dużo questów Słabą stroną tego serwera są ogólnie mapki. Chcemy jak najlepiej i jak najszybciej odwzorować wszystkie krainy z Metina. Potrzebujemy do tego więcej budowniczych. Nie jest to łatwa robota, więc oczekujemy zgłoszeń tylko prawdziwych budowniczych. Na dzień dzisiejszy mamy ludzi od : - Świątyni Hwang - 3 królestw - Doliny orków Jeżeli jest jakiś chętny do pomocy przy budowie, napisz podanie pod tematem i zgłoś się do mnie !!! Potrzebujemy również drugiego technika, ponieważ praca nad plikami też długo zajmie. Wzór podania na Budowniczego: Wiek: Staż w MC: Link do jakiejś pracy: Ile czasu spędzisz na budowie: Czy masz TS3 ?: Tak/Nie Wzór podania na Technika: Wiek: Staż w MC: Umiejętności (pisanie pluginów, java, konfiguracja pluginów itp,) Czy byłeś gdzieś adminem ?: Czy masz TS3 ?: Tak/Nie Podania proszę składać pod tematem, po akceptacji skontaktować się przez gg: 2461161 Chciałem dodać, że na razie mam sponsora na serwer 40-50 slotów. Jeżeli jest ktoś chętny na udzielenie pomocy, proszę o kontakt GG Odnośnik do komentarza
KingArthur Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 fajny pomysł ale raczej na większą skalę dużo kasy, robotników do robienia map bo w metinie trochętego jest i techników znających sięna rzeczy ale jak wypali serwer będzie jedyny w swoim rodzaju. Fantastyczny pomysł i mam nadziejęże wypali bo chyba każdy kto grał w metina chciałby zagrać na takim serwerze Powodzenia Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/718613-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/ http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.