Skocz do zawartości

[Q]parę pytań.

Shao.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Co to jest destiny?

2. Słyszałem, że mogę dostać broń +15, jak?

3. Gdzie expić, po kolei?

4. Jak sprawdzić, jaka postać się na mnie nadaje.

5. Są jakieś ciekawe eventy?

6. Czy da się otrzymać od razu wierzchowca?

7. Opłaca się robić questy?

8. Jak zarabiać?

9. Są jakieś hacki?

Jak coś mi przyjdzie do głowy to dodam.

1. jest to prywatny serwer last chaos.

2. zeby otrzymac bron, musisz do poziomu 9 znalezc sobie mistrza.

gdy juz bedziesz miec musisz zdobyc 20 poziom i jako wynagrodzenie ucznia dostaniesz bron.

3. zalezy jaki serwer.

4. poczytaj o klasach i zobaczysz.

5. zalezy gdzie.

6. nie.

7. zalezy gdzie i jakie.

8. zalezy gdzie.

9. zalezy gdzie.

1. Co to jest destiny?

2. Słyszałem, że mogę dostać broń +15, jak?

3. Gdzie expić, po kolei?

4. Jak sprawdzić, jaka postać się na mnie nadaje.

5. Są jakieś ciekawe eventy?

6. Czy da się otrzymać od razu wierzchowca?

7. Opłaca się robić questy?

8. Jak zarabiać?

9. Są jakieś hacki?

Jak coś mi przyjdzie do głowy to dodam.

1. Prywatny serwer Last Chaos - konkretnie jest d1, d2 i d3 bodajże. ;p Do 165 szybki exp - później zaczynają się schodki.

2. Tak, jak napisał Gerbi - znajdujesz sobie mistrza i po osiągnięciu 20 poziomu dostajesz broń eventową. Ale wydaje mi się, że na ep3 może być to powyżej 9 lvla (proszę poprawić jeżeli się mylę).

3. Na globalu? Najlepiej jakbyś poprosił o blok 50% już od 1 poziomu i exp na białych mobkach. Jest to trochę nudne i monotonne, ale bez ważnego PU (punktów umiejętności) nie wykupisz skilli.

4. No w sumie to musisz sam zdecydować co lubisz - dystans czy walkę wręcz? Jeżeli jesteś początkujący to nie polecałabym postaci trudnych do prowadzenia takich jak wiedźma, czarownica, kleryk czy templariusz. Moim zdaniem dla kogoś mało obeznanego z LC najlepsze są klasy łatwe - szelma: zamachowiec, rycerz: palladyn. No jeszcze profesje Tytana ujdą, ale to też wg. mnie więcej pracy.

5. Na globalu są eventy okazyjne (podwójne doświadczenie i PU czy np. tak jak ostatnio wyścig na lvle albo deszczowy event) i są stałe wydarzenia jak np Royal Rumble.

6. Niestety się nie da (chyba, że ktoś Ci da albo kupisz sobie w IS selto bądź wydropisz ze złotych skrzynek Alsvida - one od razu są wierzchowcami; inne trzeba expić).

7. Jak najbardziej. Na każdym serwerze (o ile są questy) opłaca się je robić - oddając je na pasku doświadczenia/pu albo platynce doświadczenia/pu można całkiem ładnie podskoczyć. Ah i często na questach dziennych się expi jak nie da się expić już "normalnie".

8. No na to jest wiele sposobów. Nie wypiszę Ci tu wszystkiego tylko przekieruję na forum LC PL, ale słyszałam, że ładnie można dorobić się na sprzedawaniu drewnianych skrzynek i kamieni niebiańskich (jeżeli chodzi o LC PL).

9. Przez LC PL nie przejdą, bo ma dobre zabezpieczenie. Ale granie z hackami jest nie uczciwe i nie będę tego nikomu polecać. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q]parę pytań.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...