MassElite Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Posiadam: 1800 IP Zależy mi na: mocnym dmg ale też żeby nie paść w 5 sec Preferuję: nie wiem. Jestem nowy w LOL-a Odnośnik do komentarza
Farex Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dodaj wzór - 1h Odnośnik do komentarza
DawidTson Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dobrze zbudowany Warwick (Madredy, Wits, Guardian) jest ok, aczkolwiek .. Morgana, Sion. Ps. Chcesz być prawdziwym mężczyzną ? Ulti Tryndamera zapewni ci niezapomniane doznania. Odnośnik do komentarza
ZjawaPL Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja osobiście polecam Siona. Możliwość robienia go pod AD bądź AP w zależności od tego co potrzebne w team'ie. Pod AP tony, dodatkowego "HP" z ochronki, a w dodatku ogromny, obszarowy dmg. Natomiast AD daje możliwość odpalenia ulta, po którym jesteśmy wręcz nieśmiertelni. ;] Dodatkowo polecam również Cho'gath 'a, który jest bardzo mocnym tanky/ap. Bardzo satysfakcjonujący ult, możliwość stakowania, zwiększanie hp, oraz TRUE DMG, który jest ogromny. ;] Oczywiście jest jeszcze wiele ciekawych champ'ów do za 1350 IP, który są bardzo mocni. Mam nadzieję że pomogłem ;] Odnośnik do komentarza
Farex Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dodaj wzór - 1h Cały czas brak poprawy - kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.