Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug na talenty 115/50

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie ktos chcetny to pisac na gg. dzieki pewnym osoba temat zostal zamkniety

bede robic talenty ale prosze o nie pisanie o udostepnienie buga bo nie podam moge zrobic nie dac

a gg znajdziecie w profilu

pozdrawiam

Opublikowano

Szkoda ze na gg nie odpisujesz ;/

a ty siedzisz całe 24/7 i filujesz czy ktoś coś do ciebie pisze by odpisać,każdy ma życie prywatne i czasami są ważniejsze sprawy niż robienie komuś talentów,albo może piszesz do niego nie na temat to Ci nie odpisuje. Czasami warto pomyśleć, nie znam go ale polecam talenty teraz już prawie każdy ma więc niech robi jak chce:)

Opublikowano

Jakbys go udostepnil to moment by kazdy bylby zadowolony . A tak jak sam napisales kazdy ma zycie prywatne ;p A tym co pomogles i moze powiedziales jak to sie robi to pewnie oni powiedza nastepnym . A za jakis czas ktos stworzy nowy temat pod tytulem tut a w nim bedzie twoj bug <-- moze nie twoj tego nie wiem. I zbierze gore lubie to bo wiem ze duzej grupie osobom zalezy na forum aby miec jak najwiecej likow ;p

BUM

Opublikowano

Nie chcę wprowadzać w błąd,ale chyba już bug na talenty nie działa, był przed chwilą restart i chyba to naprawili,więc widzew sprawdź to bo ja to tylko sprawdziłem na jednym koncie i nie wiem czy ogólnie już nie działa czy tylko na tym jednym koncie mam problem.A jak nie to ja za jakieś 3 godziny będę mógł wstawić tu ogólne potwierdzenie, bo będę miał spotkanie na ts z pewnymi osobami.

Opublikowano

Nie chcę wprowadzać w błąd,ale chyba już bug na talenty nie działa, był przed chwilą restart i chyba to naprawili,więc widzew sprawdź to bo ja to tylko sprawdziłem na jednym koncie i nie wiem czy ogólnie już nie działa czy tylko na tym jednym koncie mam problem.A jak nie to ja za jakieś 3 godziny będę mógł wstawić tu ogólne potwierdzenie, bo będę miał spotkanie na ts z pewnymi osobami.

To nadal działa, ja dopiero dziś miałem tego buga robionego

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

ja wczoraj podałem mu passy a dzisiaj konta nie ma... piszę że kombinacja nie znana

i jeszcze jedno pytanie niech się wypowie osoba która korzysta z buga czy działa on po rest? i czy robisz to poprzez tamper datę?

Opublikowano

nie wiem czy dziala ban na rok lipa i mysle ze wielu innych ma to samo a bez bugow w ta gre nie warto grac i tyle na temat ryzyko jest i trzeba sie z tym liczyc na nastepnym koncie tez bede na bugachg jechal tylko serwer zmienie na pl jest do kitu

Opublikowano

dlaczego tylko 115 można wsadzić 120 talenciaków :)

bo musisz mieć 5 pkt talentu żeby on mógł ci to rozmnozyć (o ile jeszcze działa)
Opublikowano

ja wczoraj podałem mu passy a dzisiaj konta nie ma... piszę że kombinacja nie znana

i jeszcze jedno pytanie niech się wypowie osoba która korzysta z buga czy działa on po rest? i czy robisz to poprzez tamper datę?

niezgodze sie z toba tyle osub mialo zrobione i nikomu nic sie nie stalo raptem tylko tobie wyparowalo :/ cos dziwnego

Opublikowano

witam ost nie mialem czasu jak narazie bug nie pradzi ale postaram sie w najblizszym czasie cos wykminic a tak pozatym ktos wylapal bana?

tak ja

powinien ktos wylapac buga na odbanowanie konta heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...