Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WoW Mists of Pandaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim będą grywalne serwery MoP'a minie minimum półtora roku.

@down

W 100% sprawnych to nawet TBC nie ma :P

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Prędzej WoW będzie bez abonamentu lub blizz wyda Titana, niż privy na MoP'ie będą działały bardzo dobrze.

Prawda jest taka, że może już po miesiącu możemy się spodziewać jakiegoś serwera na tym dodatku. Oczywiście z wieloma rzeczami zbugowanymi/niedziałającymi. Tak było w przypadku Cataclysmu. Monster wow otworzyli miesiąc po premierze dodatku.

Opublikowano

Mnie to własnie dziwi, skąd oni biorą te pliki serwerowe. Czy sami je piszą ^^^^ Bo raczej blizzard zabezpiecza serwery.

//gif w sygnie

Opublikowano

Dokładnie, że sami ludzie piszą emulator, co wiążę się z długotrwałym monotonnym badaniem danych wysyłanych klient-serwer.

Tylko pliki dbc(różne wartości spelli itd, także teksty) mapy i vmapy generowane są z klienta gry, bo są zapisane gdzieś w którymś pliku daty.

Opublikowano

Zastanówmy się...

Pre TBC - Ogarnięte w Dwa lata max, bo grałem.

TBC - Ogarnięte zaraz po premierze WOTLK.

WOTLK - Ogarnięte tak w połowie, bo nadal trochę nie działa.

CATA - Tu sporo roboty jest, i dopiero się zaczyna.

Więc myślę, że to kwestia półtora roku, nim MoP będzie na privach, bo też ma sporo dodanych opcji jak CATA. Choćby Challenge Mode.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
http://www.pandashan.com

Wlasnie sciagam cala gre z ich launchera. Jak sie sciagnie dodam czy dziala , ale mam wolny net :P

//Edit:

Serwer działa , dużo graczy , dopiero zaczynam grać. Instaluje się w 2 minuty i odrazu gra , pliki są tak jakby w internecie i ściągają się podczas grania. Fajne rozwiązanie dla tych co mają wolną prędkość internetu.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...