Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Trybunal

Nexusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powiedzcie co sadzicie o trybunale bo dla mnie to strasznie debilny system no moze na poczatku sie sprawdzal ale teraz zauwarzylem ze ludzie nawet nie czytaja rozpraw tylko daja z gory na dol ukarz zeby jak najszybciej to zlecialo przynajmniej znajomi moi tak robia i sie nawet tym chwala :P bo licza sie wedlug nich ip z rozpraw wygranych a wygrywaja praktycznie kazde co oznacza ze inni ludzie tez tak robia :P a co mnie najbardziej zdziwilo ze 1 z moich znajomych dostal bana za to ze napisal na zakonczenie gry ktora trwala 20 min "GG Easy" bo dali surrendera a oni ich zdominowali przewaga 15 kili bana dostal na 3 dni...

Moim zdaniem to debilny system a waszym piszcie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trybunał to jest tylko 'kara, kara, kara" nic więcej, bo tak naprawdę większość znajduje się tam za karę, Trybunał wypełniałem 10 razy za każdym razem analizując daną sytuację i może 2 przypadki (wyjątki) odbiegały od regulaminu, w sumie wystarczy spojrzeć na reason jak jest za celowe umieranie to od razu można dać, żeby nie karać bo i tak za to nie będzie bana, przeważnie za flame jest, jak jest reason za flame od razu można karać, nigdy się nie spotkałem z tym, że jak jest flame to jest unban.

Opublikowano

Ja w 90% spraw daję ułaskaw.

I ostatnio 68 na 75 spraw było dobrze.

Kiedyś też tak robiłem - tylko ciągle punish.

Jak za 2 tygodnie leciało 100 ip to się cieszyłem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

w większości jak się tym sprawom przyglądam, to ludzie naprawdę nie zasługują na karę. to, że jacyś frustraci reportują, to .. no cóż. tacy są ludzie

Opublikowano

Do riota na ten temat by sie napisalo ale oni i tak pewnie beda mieli na to wy*ebane :P juz wiadomo przynajmniej czemu serwer nigdy nie jest zapelniony i nie trzeba czekac w kolejce ;P ten trybunal powinnien byc dla ludzi z wiekiem +18 bo wiekszosc w tym trybunale to dzieci wy wieku 10-15 lat ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do riota na ten temat by sie napisalo ale oni i tak pewnie beda mieli na to wy*ebane :P juz wiadomo przynajmniej czemu serwer nigdy nie jest zapelniony i nie trzeba czekac w kolejce ;P ten trybunal powinnien byc dla ludzi z wiekiem +18 bo wiekszosc w tym trybunale to dzieci wy wieku 10-15 lat ;/

a co ma wiek do sadzenia w trybunale? Mam 13 lat, na 75 spraw mialem 70 poprawnie (z czego okolo 40 to bylo ulaskaw)

Ci, co klikaja ciagle tylko punish to osoby chciwe w roznym wieku, ktorzy chca sie odegrac, "bo kiedys dostalem bana za nic, to niech oni tez dostana!" i mysla, ze tak zrobi 90% osob i dostana ip

Opublikowano

Nie ogarniam ludzi. Skoro i tak wciskają ciągle jedno, to nie lepiej wciskać "Ułaskaw"? 90% przypadków trybunału to dzieci które raportują "bo mnie zabił" "bo miał pente" "bo poszedł na mida a ja chciałem na mida". Więc w takich przypadkach osoby raportowane nie powinny dostać bana, a jednak dostają, bo ktoś chce szybko zarobić i wciska nonstop "Ukarz". Takie osoby nazywam po prostu dziwkami, bo lecą tylko na kase.

Game Over

Opublikowano

Mi także Trybunał się nie podoba.

Nie podoba mi się o to, że w sprawie jakiegoś typa. Dostałem ja ostrzeżenie na e-mail.

Ostrzeżenie za nic? Zlitujcie się no. Nigdy w życiu nie grałem Cho Gathem a osoba oskarżona wg. e-mail'a, który dostałem grała Cho Gathem.

Czy to jest sprawiedliwość?

Opublikowano

@tymo99 to gratuluje ci ale w twoim wieku osoby umiace angielski grajace w ta gre i nie majace wy*ebane na graczy i na caly trybunal jest strasznie malo moze w twoim wieku jest takich ludzi z 30 na caly serwer razem z toba :P a takie osoby +18 watpie zeby dawaly bany za bez przeczytania i raczej juz umia Angielski lepiej niz jakis dzieciak z podstawowki :P

@WhiteBoy wlasnie tego tez dotyczy ten temat caly czas sa dawane reporty za to ze sie kogos zabilo albo ze sie nie zgodzilo zeby jakis dzieciak szedl na mida supportem w grze rankingowej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

masz racje, ale czemu wlasni Ci myslacy dobrze i znajacy angielski maja nie glosowac? Jak dla mnie powinien byc test przed przystapeniem do spraw. W tym tescie moglyby byc jakies stucznie wygenerowane sprawy oraz test ze znajomosci angielskiego.

btw. pisze się "umieją"

Opublikowano

Trybunał nie powinien być ogólnodostępny. Wejdzie do niego taki świeży 30lvl, co nie ma pojęcia o grze, ma Elo w granicach 1200 i od jego losów zależy ewentualny ban. Ten system powinien być zmieniony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...