Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłacanie VIP przez SMS (do ludzi posiadających serwer na mineserv.eu)

Gafeciasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się spytać was (Głównie uzytkowników mineserv.eu) o serwis dotpay.pl

Chciałbym stworzyć na swoim serwerze grupę VIP z wieloma przywilejami , lecz nie wiem w jaki sposób się zabrać do zbierania kaski od ludzi poprzez SMS. Myślę , że skoro crafty na mineserv.eu kupuje się z serwisu dotpay.pl to można też zbierać tam SMSy od ludzi bo istnieje tam taka możliwość. Chciałbym się spytać jak przebiega to dostawanie SMSów , kodów zwrotnych, jak się za to wszystko zabrać itd i czy można przedłużyć termin ważności serwera za zebrane pieniądze?

Z góry dziękuje za pomoc i prosiłbym o wypowiadanie się ludzi z doświadczeniem.

•  

Opublikowano

Dotpay - słaba firma , ja z tego nie korzystam . Idoici tam pracują ... o wszystko ci się będą sapać .

Więc tak masz tam swoje kody sms ... dostajesz tylko połowe z sms'a - vat ...

Czyli ktos wysyla sms'a i na konto bankowe przychodzi ci kasa .

Tyle ;p.

A co do sklepu na necie to jestem w stanie coś takiego napisać , lecz nie za darmo oczywiście ;]

Proszę o zdjęcie kilku %%%%%%%%% :)

Popieram akcje :

2q01u2f.png

Opublikowano

Jeśli chcesz inwestować kasę tylko w serwer, to podaj SMS na crafty, niech ludzie podają ci kod na GG/PW na forum serwera itp. a ty wpiszesz kod, i jak zadziała to dajesz VIPa czy co tam chcesz a jak nie prawidłowy kilka razy to ban. Proste. Dzięki temu będziesz mógł chyba m.in. zwiększać ilość slotów.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...