Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam programu] Łamacz haseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam programu co wpisze login czy nie ważne itp żeby mi znalazło dobre hasło nwm co postawie jak zadziała nawet dam na dziwk* komuś xD

Opublikowano

Jak zbudujesz wehikul czasu i polecisz w przyszlosc ze 20 lat wezmiesz jakiegos kompa od nich i przyniesiesz tutaj, to bedziesz mogl pomazywac o lamaniu hasel kodowanych sha-256+. Wiekszosc stron i tak uzywa soli w celu dodatkowej ochrony i tutaj malo co pomoze. Takie rzeczy nie sa zazwyczaj robione metodami brute-force...

Opublikowano

Jest taka możliwość. Jak masz za dużo czasu. Myślę że 2 lata ci wystarczą (o ile masz zaje***tego kompa).

Atak siłowy albo słownikowy. Napisałem już takie coś pod winrara, razem z 'klikaniem w okienka' (zapomniałem hasła do swojego archiwum :>). Z klikaniem przerabiał 1 hasło na 1-2 sekundy.

A teraz sobie policz. 6-cio znakowe hasło złożone z małych liter. Program przerabia wszystko w następujący sposób:

a, b, c, d [...] aht, agu, agu, [...] zzzzzz

Policz sobie ile takich kombinacji jest możliwych. Załóżmy że program będzie przerabiał ~4 hasla na sekundę. Pomnóż i podziel to sobie.

I oczywiście biorąc pod uwagę że jest prawie niemożliwe że ktoś dzisiaj używa hasła złożonego z wyłącznie małych liter.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Nie dostaniesz od NIKOGO takiego hacka, chcesz? Napisz sobie!

Nauka: 3-5 lat

Pisanie: 1 rok

Więc max 6 lat i będziesz mieć takiego hacka.

Pozdrawiam

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Jest taka możliwość. Jak masz za dużo czasu. Myślę że 2 lata ci wystarczą (o ile masz zaje***tego kompa).

Atak siłowy albo słownikowy. Napisałem już takie coś pod winrara, razem z 'klikaniem w okienka' (zapomniałem hasła do swojego archiwum :>). Z klikaniem przerabiał 1 hasło na 1-2 sekundy.

A teraz sobie policz. 6-cio znakowe hasło złożone z małych liter. Program przerabia wszystko w następujący sposób:

a, b, c, d [...] aht, agu, agu, [...] zzzzzz

Policz sobie ile takich kombinacji jest możliwych. Załóżmy że program będzie przerabiał ~4 hasla na sekundę. Pomnóż i podziel to sobie.

I oczywiście biorąc pod uwagę że jest prawie niemożliwe że ktoś dzisiaj używa hasła złożonego z wyłącznie małych liter.

~2 lata

Tyle że porządny program przerabia nie 4 hasła, tylko 4 miliardy haseł na sekunde co zajełoby mniej niż 0.01 sekundy.

Opublikowano

@UP. Podoba mi się twój tok myślenia.

Tyle że podsadź tu sprytnie delikwentowi keyloggera xD

Hmm (spróbuj zrobić hack np. darmowe SM i tam wsadz keyloggera)

fl989x.jpg

1500 Postów - Challenge Accepted

Opublikowano

Keyloger hmm... dobre,nawet upośledzeniec go zrobi :).

Tyle, że skąd wiecie że delikwent chce kraść konta w metinie jak neos ...

Łatwo komuś podsadzić keylogerca, bardzo łatwo, nawet debil by to zrobił :).

Dodam że najczęściej wysyła sie go w "paczkach" z danymi "plikamii" :D

Opublikowano

Keyloger hmm... dobre,nawet upośledzeniec go zrobi :).

Tyle, że skąd wiecie że delikwent chce kraść konta w metinie jak neos ...

Łatwo komuś podsadzić keylogerca, bardzo łatwo, nawet debil by to zrobił :).

Dodam że najczęściej wysyła sie go w "paczkach" z danymi "plikamii" :D

Jak czytam niektóre posty to mi się gorzej robi. Zakładając (po twoim toku myślenia) ,że masz 5 lat to można też założyć ,że niewykrywalnego keyloggera to nigdy na oczy nie widziałeś.

//Zresztą nie ma się co dziwić bo jak obracasz się w towarzystwie gimbów to możesz dać im płytę z instalką 'super gry' i tam key'a ,który i tak jest wykrywalny ale ty powiesz żeby się nie przejmować bo to stara gra i ma błędy...

@Top

Jest tego PEŁNO. Czy to brutus, czy to jakieś strony z prohax00rsami (np. takie), czy to sam napiszesz, czy dołączone do książki o kryptografii...

I tak nikt Ci nie poda, bo mało kto z tutaj piszących jest zdrowy na umyśle. //To jest forum o cheatach.

a nie o jakiśh hackerach, za to sie idzie do więzienia!

Tak poza tym to i tak masz za słabą maszynę, nie mówiąc o tym ,że tylko jedną lub jeszcze ew. drugie gówno.

Opublikowano

haha nikt nie wynajdzie wehikułu bo w wszechświecie niema pętli czasowej.( jest to coś takiego jak bączek jeśli byś się zbliżył do środka( czyli pętla czasowa) i rozpędził się do prędkości światła dało by się cofnąć w czasie lecz niema takiej pętli więc papa chyba że załamanie czasowe). czyli czarna dziura hehe no dobra ciężko jest takie coś zrobić jeśli nie masz dostępu do głównej bazy co jest łatwiejsze do zrobienia aby się włamać i zdobywać loginy i hasło do gier i innych takich gówien.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Brute Force... Jeżeli dobrze będą to znaki alfanumeryczne i 6 znaków (min liczba w większości serwisów) to komputer musi chodzić co najmniej 2tyg bez przerwy.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Jak czytam niektóre posty to mi się gorzej robi. Zakładając (po twoim toku myślenia) ,że masz 5 lat to można też założyć ,że niewykrywalnego keyloggera to nigdy na oczy nie widziałeś.

//Zresztą nie ma się co dziwić bo jak obracasz się w towarzystwie gimbów to możesz dać im płytę z instalką 'super gry' i tam key'a ,który i tak jest wykrywalny ale ty powiesz żeby się nie przejmować bo to stara gra i ma błędy...

@Top

Jest tego PEŁNO. Czy to brutus, czy to jakieś strony z prohax00rsami (np. takie), czy to sam napiszesz, czy dołączone do książki o kryptografii...

I tak nikt Ci nie poda, bo mało kto z tutaj piszących jest zdrowy na umyśle. //To jest forum o cheatach.

Tak poza tym to i tak masz za słabą maszynę, nie mówiąc o tym ,że tylko jedną lub jeszcze ew. drugie gówno.

I kto tu wyraża się jak gimbus :). Napisałem co o tym sądze, a ty zamiast to uszanować kłótnie rozpoczynasz. Nie mam zamiaru z tobą sie kłócić, po prostu napisałem że łatwo jest zrobić keylogera wpakować go do folderu i wysłać ofiarze ;).

/// czy ja mówiłem coś o nie wykrywalnym keyu ?? ..

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...