Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań dot. d3 :)

adamus940

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zakupić sobię gre DIABLO III

pytanka :

Czy jak będe będe chciał nabijać sobie poziomy w multiplayer to moge grać samemu w mp czy levele łączą się w multiplayer i singleplayer? (tzn. Wbiłem 20 lvl na singlu to na multiplayer też będe mieć dwudziesty i czy będe mógł grać wtedy z kolegami ?

I czy ogarne gierke skoro nie miałem doczynień z diabolo.. ale obczajam lets playe

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

W Diablo 3 singleplayer i multiplayer to praktycznie to samo. Polega na tym samym, jest takie samo tylko różni się siłą potworków. Gdy grasz na singlu ktoś może do Ciebie dojść do gry bez żadnych większych zmian typu wyłączanie i włączanie gry. Poziom nie ważne czy wbijasz tu czy tu i tak będzie liczone jako jedno. Jeśli miliony ludzi ogarneło to dlaczego ty nie?

Opublikowano

Gra nie jest skomplikowana, napewno ogarniesz :) A co do trybów to one są tak jakby połączone. Dołączasz do gry i masz grę Single ale każdy znajomy może do Ciebie dołączyć, a jeśli aktywujesz funkcję ,, Udostępnij grę publicznie '' to wtedy jak jakikolwiek gracz (niekoniecznie Polak) kliknie ,,Gry publiczne'' w ekranie wyboru postaci to wtedy jak jesteś w grze z questem np. ,,Czarny kamień dusz'' i takich gier jest 10, to wtedy ta osoba jest przydzielana do jednego z tych 10 roomów. I upewnij się czy masz wystarczająco dobry komp na tą grę bo ci będzie ciąć strasznie jak masz słaby komp np. dual 2.10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...