Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Migracja Konta

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Ostatnio na forum widzę dużo tematów, w których pytacie o migrowanie kont, mianowicie widzicie taki komunikat:

Your account has been migrated. Use your email address to login.

Wiele z was nie wie co to znaczy, już tłumaczę:

Mojang wymyśliło sobie, że skoro chcą produkować wiele gier, to nie będą męczyć użytkowników robieniem tysięcy kont do jednej gry, więc postanowili, że Minecraftowe konto każdego użytkownika 'wyemigruje' by stać się kontem Mojang. Kiedy konto skończy swoją migrację, będziecie mogli logować się do wszystkich gier Mojang za pomocą adresu e-mail podanego przy rejestracji konta Minecraft. Tak samo, by zalogować się do Minecrafta, musicie zalogować się za pomocą adresu e-mail.

Co musicie zrobić w takiej sytuacji ?

Są dwie opcje:

~ Spróbować zalogować się za pomocą adresu e-mail i starego hasła.

~ Niestety nie u wszystkich to działa, gdyż nie wszystkie konta wyemigrowały, a podobno jest kolejka (nie wiem jak to działa) - więc trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Jeśli zadajecie sobie pytanie:

'Moje konto jeszcze nie zaczęło migrować, a chcę przyspieszyć ten proces, żeby później mieć to z głowy - co zrobić?'

Już odpowiadam:

Kiedy zalogujecie się na minecraft.net, wejdźcie w zakładkę 'Profile' i znajdźcie komunikat o migracji z cytatem Steve'a IV. Poniżej znajdziecie odnośnik do strony, na której możecie rozpocząć proces migracji swojego konta.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam,

Tsakui.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Noo , poradnik estetyczny +

Ładnie opisany +

Wydaje mi sie że gdzieś go widziałem na mpc ;) Ale to tylko przypuszczenia .

Like.

@btw - Zły dział :D

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...