Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fuzja Metin2PL

emil113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze jedno zagadnienie. Co stanie się z moimi przedmiotami przy łączeniu serwerów?? Bo z wiadomości na forum nic nie kumam 8S

Opublikowano

Bo coś tam czytałem żeby robić konto czy postać która posłuży jako magazyn, żeby przełożyć tam na nią co się da czy coś takiego

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu tylko zapytam tu czy wiadomo kiedy to będzie?

@Topic: Nie bój się nic nie ma prawa zginąć :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Podobno ma wszystko być jak było, ale wszystkiego nie można być pewnym... ;)

Radzę przed samym połączeniem zrobić demko ze wszystkich postaci i eq na nich aby w razie co mieć dowód na ich posiadanie dla Supportu... ;)

Opublikowano

Przedmioty/ekwipunek

• Co się stanie z moim wyposażeniem?
    Zostanie ono w pełni przeniesione na nowy serwer.
  • Co się stanie, jeśli na wszystkich serwerach podlegających fuzji posiadam cztery postacie z pełnym ekwipunkiem?
    Nie przepadną ani postacie ani zawartość ekwipunku. Z racji tego, że na jedno konto i jeden serwer przypada maks. ilość czterech postaci, po fuzji musisz się zalogować na stronie Metin2 i przydzielić swoje postacie nowym kontom. Aby Twój magazyn był w miarę pusty, stwórz przed fuzją na nowym koncie postacie do magazynowania przedmiotów i zdeponuj tam część swojego ekwipunku.
  • Czy czas trwania moich przedmiotów z ItemShop będzie podczas fuzji dalej odliczany?
    Tak, niestety nie da się tego uniknąć. Będziemy jednak nadkładać starań, aby czas offline danych serwerów był możliwie krótki.
  • Co zrobić, jeśli chcę skasować postać, w której magazynie znajdują się przedmioty niezdatne do handlu? Czy te przedmioty przepadną?
    Tak, te przedmioty zostaną skasowane.

Jak widzicie wystarczy zwyczajnie uważnie przeczytać. Wiec nie ma się o co martwić, należy zastosować się do instrukcji.

/Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Witam , wczoraj był OX na jakimś serwie i Gm podał link do fuzji czy to porawdziwy czy nw nie doczytałem ^^ wchdoziłem na all servy i lokałem który ma tanie ceny :P .

Tak szczerze jestem trochę zniechęcony np czuję ze cos się stanie takiego jak nie bd miał eq i nie odzyskam :P .

/reflink

Opublikowano

Jednym z najlepszych sposobow na zarobek teraz.. to sprzedanie na drogim serwerze jakiegos eq i zostawienie sobie kasy..

pamietam kiedys jak na s7 rib +9 z 1kkk kosztowal, sprzedalem pol eq, a ostatnio wchodze i mam 4kkk (na 3 kontach ;p), a rib+9 z sr+30 teraz po 200kk/300kk

wiec np. taki s5 teraz.. riby tanie ku tez wiec tam sie oplaca to zostawic.,. bo jest tanio i kupowac jak najwiecej potrzebnych itemow ;p

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...