Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Dodawanie wpisów do item_proto mysql

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jestem początkującym. Chciałbym wiedzieć jak dodawać wpisy do item_proto mysql. Bo wziąłem se icon, pc, pc2, item locale z innego serwera, żeby było widać te itemki, które chcę dodać, ponieważ one są na tamtym serwie, z którego wziąłem te pliki. Mógłbym skonwerterować item_proto z klientowego na serwerowy, tylko, że w serwerowym już wiele rzeczy zmieniłem (np. ceny u npc), których w clientowym nie ma. Dlatego chciałbym dodać wpisy tych itemów do item_proto, ale nie wiem jak, bo jak widzę item_proto clientowe i mysql to widzę, że w celintowym nie ma kilku tabelek, a w mysql są. Nie wiem czy to ma znaczenie. Prosiłbym, żeby ktoś mi napisał jak robić poprawnie te wpisy i niech ktoś też poda co każda tabelka oznacza, lub niech ktoś mi poda linki do prawidłowych tematów, w których bedą szczegółowe tuty i odpowiedzi na moje pytania.

Proszę o szybką pomoc i z góry thx!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...