Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server minecraft^_^

PATYrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie Zapraszam was na fajny server z działkami i frakcjami s39.csrv.pl:57199 dedyk 10 slotów będą zwiekszone.Administracja odpowiedzialna i ogarnięta miła i przyjemna atmosfera na servie takrze wszystkich zainteresowanych zapraszam serdecznie s39.csrv.pl:57199 :)

Opublikowano

Najgorszy serwer na swiecie! mam bana za nic :) chuj wam w dupe pierdolone nie ogary, administracja do dupy, nikt nie wie jak dac cuboid... bez komentarza. Jestem na NIE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

morda kapciu

nie umiesz poczekać dziecko teraz jest już wszystko ogar na 100% nie moja wina że jesteście małymi gnojami które nie moga poczekać

Opublikowano

morda kapciu

nie umiesz poczekać dziecko teraz jest już wszystko ogar na 100% nie moja wina że jesteście małymi gnojami które nie moga poczekać

No to ja już nawet nie wchodze bo widze że ten PATYrek to jakiś "nie ogar i mały gnój".

Nawet z prezentacją się nie postarał.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

wbiłem na serwer by sprawdzić czy to co mówią jest prawdą i muszę stwierdzić że tak

Nie polecam serwera gdyż admin nie ogar

jest jeszcze wiele błędów min 1 pkt regulaminu :

"Admin ma zawsze racje a jeżeli nie ma to i tak ma" - no po prostu żal

p.s jeżeli nie potrafisz docenić normalnej krytyki to może z tobą coś nie tak jeżeli mnie z wyzywasz od idiotów lup debilów ląduje to u moderatora mpcforum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...