Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z groupmanager Kto skutecznie pomoze otrzyma moda na moim serwerze.

oreonas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pluginem groupmanager dogralem wszystko. Mam poustawiane groupy i wchodze na serwer i mam np grupe gracz to pisze mi na chacie [Gracz] [Gracz]MojNick albo jak przydzielilem sobie range moderatora to [Moderator] [Moderator]Nick.

Może mi ktoś pomóc w miare szybko ? Dam mega super hero like i Moderatora na moim serwerze.

Opublikowano

Ale o co ci dokładniej chodzi? O to ze masz napisy grup jakie aktualnie masz czy co? Jak o to to nie nie martw...tak to ma wyglądać xD

[NazwaGrupy]TwójNick...nie zmienisz tego ;P

w5cNAHm.png

Opublikowano

Taki sam miałem problem lecz sam nie wiem jak go rozwiązać, dużo czasu czekałem aż ktoś wyjaśni dlaczego, ale postanowiłem wziąć PermissionsEX jest 100 razy lepszy ! [Jak nie chcesz zmieniać GroupManager to podaj nam cały config Essentiala, znajdziesz go w plugins/Essentials/config.yml POMOGĘ CI TYLKO PODAJ CONFIG]. Wgraj PermissionsEX + iChat [pomogę ci skonfigurować]

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...