Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] android...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam sony ericssona xperie mini pro no i kurwa on ma chyba anroid nie? Bo mam nawet sklep android probowalem polaczyc sie, ale wymaga polaczenia z kontem google... I pisze ze polaczenie nie jest stabline cos takiego no nic. Zaczalem sciagac gierke z neta na androida z zakonczeniem .apk a w komie wywala mi ze komorka mi tego nie obsluguje jak kurde nie skoro mam android?!wtf!!? Pomocyyy

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Zaktualizowalem oprogramowanie... I jak sciagam cos na komie z chomikuj np. Gre w formacie .apk pisze ze komorka tego formatu nie obsluguje?! Jak nie jak tak..., a android market mi nie dziala bo polaczenie internetowe jest niestabilne... :/

jakies propozycje?...

Opublikowano

Musisz stworzyc konto google sobie, zsynchronizowac je z telefonem i wtedy bedziesz mogl przegladac google play (dawniej android market). Pozatym musisz miec polaczenie internetowe (np. wifi)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Zaktualizowalem oprogramowanie... I jak sciagam cos na komie z chomikuj np. Gre w formacie .apk pisze ze komorka tego formatu nie obsluguje?! Jak nie jak tak..., a android market mi nie dziala bo polaczenie internetowe jest niestabilne... :/

jakies propozycje?...

Może ściągasz pod armv7 ? Jak nie, to upewnij się, że format pliku jest poprawny, ew. wyślij mi te apssy.

Opublikowano

a chuj kasa poszła w błoto sory wkurwiony jestem, nie wiem jak skonfigurować konto bo jak podłączam się pod wifi nie mogę w andoid markecie skonfigurować konta google pisze że połączenie nie jest stabilne..., a wszystkie strony działają ok...

najnowsze oprogramowanie ściągnąłem z preferowanej strony przez kome http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-x10-mini-pro/

Opublikowano

To sprawdz swoj internet, pewnie masz za duzy czas dostepu i nawet jesli strony sie laduja to czas dostepu jest zbyt wysoki.

Jednym slowem masz problemy ze swoim internetem nie z telefonem.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...