Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] cheaty do battlefield 3

fryteq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

mam problem ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć cheatów do battlefielda 3 . Czy możecie mi pomóc ? jak ktoś ma to proszę o pomoc :) i o wytłumaczenie jak grać owego cheata :)

Opublikowano

Na forum nie ma obecnie undetected, jak kolega wyżej wspomniał możesz je kupić.

Na chwilę obecną mogę tylko powiedzieć jak wgrać:

- Pobierasz injector (podpięte w dziale battlefield).

- Wstrzykujesz pliki .dll do procesu bf3.exe

Opublikowano

1.Cheaty darmowe sa wykrywane.

2.Zastanow sie czy aby na pewno sie oplaca, placic 100zl za gre (ew + jeszcze 150zl za premium) zeby cheatowac?

Ale wybor nalezy do ciebie.

Opublikowano

żaden hack nie działa bardzo sięcieszębo nie bedzie robione gowno z tej gry. powiem tak lubięsobie pograc na cheatach ale czy warto z takiej gry robic gowno przez cheaty co bez nich nie potraficie grac to przezuccie sie na cs albo jakies inne gowno co na kazdym serwerze jakis hacker gra i nie jest pojedynek gracz vs gracz tylko wygrywa ten ktory ma lepszego cheata a i sorki za pisownie

Opublikowano

KingArthur , zgadzam się z Tobą w pełni :) , powoli zaczyna się robić z BF3 CoD MW3 w ktorego teraz nie da sie praktycznie grać, bo jak mówisz "WYGRYWA TEN KTÓRY MA LEPSZEGO CZITA" , PS : ostatnio grałem na serwerze No-Pb i pojechałem gości którzy grali na czitach 127:27 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...