Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QR BOT POMOCY !

WbijamPoHackaxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, uzywam QR Bota, i np. po zrobieniu 100 wyscigow nie dodaje mi kasy ani poziomu? Wszystko dobrze ustawiam, przyjamniej tak mi sie wydaje. Wie ktos w czym jest problem?

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Nieee, wiem że tak trzeba zrobić ale nawet ja to zrobię to mi nic nie dodaje. Ale masz like'a za próbę pomocy. ;)

Ma ktos inne pomysły ?

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

a na pewno wszystko robisz dobrze :D

1.Odpalamy NFSW w okienku 800x600

2.Odpalamy QR32 bot

3.Odpalamy NFSW_19.09.2012

4.Szukamy na mapce jakiegoś sprintu

5.Kiedy znaleźliśmy klikamy teleport

6.W bocie QR32 klikamy go

7.W bocie NFSW_19.09.2012 klikamy f9

8.Paczymy jak zarabia pieniądze :D

A jeśli chcesz mieć więcej niż 100 wyścigów np w notatniku wpisujesz 5555 zaznaczasz 5555 (Ctrl+c) i w bocie usuwasz te 100 i wklejasz (Ctrl+v) 5555

Kolekcjonuje +

Opublikowano

a na pewno wszystko robisz dobrze :D

1.Odpalamy NFSW w okienku 800x600

2.Odpalamy QR32 bot

3.Odpalamy NFSW_19.09.2012

4.Szukamy na mapce jakiegoś sprintu

5.Kiedy znaleźliśmy klikamy teleport

6.W bocie QR32 klikamy go

7.W bocie NFSW_19.09.2012 klikamy f9

8.Paczymy jak zarabia pieniądze :D

A jeśli chcesz mieć więcej niż 100 wyścigów np w notatniku wpisujesz 5555 zaznaczasz 5555 (Ctrl+c) i w bocie usuwasz te 100 i wklejasz (Ctrl+v) 5555

Japier*ole ;_; Jak ktoś pisze że ma wszystko dobrze, to znaczy że ma dobrze tak ? Ja mam ten sam problem, wszystko ustawiam idealnie jak na poradnikach, filmikach i ze 100 wyscigów, dostaje kase tylko za 1 lub 2 ... Jeśli ktoś ma pomagać tak jak ten up@ to dziękuje za pomoc ...
Opublikowano

Za 1 lub 2 wyscigi bo moze tobie gra sie zacina i niby pisze ze robi wyscigi a na 2 sie konczy

Hmm jesli robisz wszystko dobrze to nie powinny byc problemy, no raczej nikt nie pomoze jesli nie ma przyczyny niedzialania czitka xD

Przeinstaluj world'a po rozinstalowaniu usun foldery ktore pozostaly po grze w program files

Potem usun foldery jak i rar obydwoch botow i sciagnij na nowo

Jesli to nie pomoze to nie wiem

Opublikowano

Wszystko dobrze ustawiłem, gra się nie zacina. Widze np. że zrobiło 10 wyścigów (nieminimalizowalem tylko patrzylem jak robilo) i nic, nie daje kasy ani doswiadczenia ;c

RE-INSTALA nie bd robił bo to raczej nie w tym problem ;/

~ Fokus

Opublikowano

reinstalke zrob bo wpisy do gry moga byc nieprawidlowe a sa zapisane, tak samo z botami ustawienia ktore sie zapisaly moga byc rowniez nieprawidlowe

sciagnij najnowszy net framework

kurde nie wiem, ja Ci juz nie pomoge...

Niech sie wypowie pitch_black czy cos takiego lub skorpion

Opublikowano

Dobra 1 problem rozwiązany.

Ale pojawił się 2, mianowicie po około 50 wyścigach gra sie sama wyłączyła.

Wie ktoś jak temu zapobiec?

~ Fokus

Opublikowano

nie miałem rozdzielczości 800x600 bo zrobiłem tryb okienkowy i troche zmieniłem po swojemu, przez to coś nie działało ; d

Edit: 2 problem też rozwiązany, także temat do zamknięcia ;)

~ Fokus

Opublikowano

nie miałem rozdzielczości 800x600 bo zrobiłem tryb okienkowy i troche zmieniłem po swojemu, przez to coś nie działało ; d

Edit: 2 problem też rozwiązany, także temat do zamknięcia ;)

Ale jak to wszystko rozwiązałeś ?! Napisz to zanim napiszesz że temat do zamkniecia bo to ważne jest a nie ...
Opublikowano

Ustawiam kurwa jak wy i ni chuja jedzie -.- odrazu klika zakoncz i tak w kolko -.- zmieniam kierowce i tak nie dostaje expa i hajsu -.-

Opublikowano

Powiem ci tyle.

Nerwy nie są potrzebne.

To, że ci od razu wychodzi - zgadza się.

Przecież w bocie opcja "F9" to "auto finish", czyli automatyczny koniec wyścigu.

Co do tego, że kasa i exp ci nie przybywają - nie wiem.

Dlatego prosimy autora tematu o podanie rozwiązania, by inni nie pisali zbędnych postów/tematów.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Powiem ci tyle.

Nerwy nie są potrzebne.

To, że ci od razu wychodzi - zgadza się.

Przecież w bocie opcja "F9" to "auto finish", czyli automatyczny koniec wyścigu.

Co do tego, że kasa i exp ci nie przybywają - nie wiem.

Dlatego prosimy autora tematu o podanie rozwiązania, by inni nie pisali zbędnych postów/tematów.

Dokładnie !
Opublikowano

Ustawiam kurwa jak wy i ni chuja jedzie -.- odrazu klika zakoncz i tak w kolko -.- zmieniam kierowce i tak nie dostaje expa i hajsu -.-

Napisałem wyżej że zmiana kierowcy nic nie pomaga. ;)

Problem rozwiązany, dla osoby która pytała w jaki sposób:

Wszedłem w ustawienia grafiki i w okienku z rozdzielczością zmieniłem z "niestandardowa" na "800x600"

Temat jak już pisałem do zamknięcia. Dziękuję tym którzy próbowali pomóc ;)

~ Fokus

Opublikowano

Napisałem wyżej że zmiana kierowcy nic nie pomaga. ;)

Problem rozwiązany, dla osoby która pytała w jaki sposób:

Wszedłem w ustawienia grafiki i w okienku z rozdzielczością zmieniłem z "niestandardowa" na "800x600"

Temat jak już pisałem do zamknięcia. Dziękuję tym którzy próbowali pomóc ;)

juz to zrobilem ... Zmienilem detale na najnizsze i trybi :)

Opublikowano

I obczaiłem jeszcze jedna sprawę. Trzeba wybrac taki wyscig zeby w tym samym miejscu na mapie sie zaczynal co jest start. Bo czasem jak skonczy wyscig to auto stoi w innym miejscu niz jest start wyscigu i nie zaczyna nastepnego i bot nie robi wyscigow.

~ Fokus

Opublikowano

Japier*ole ;_; Jak ktoś pisze że ma wszystko dobrze, to znaczy że ma dobrze tak ? Ja mam ten sam problem, wszystko ustawiam idealnie jak na poradnikach, filmikach i ze 100 wyscigów, dostaje kase tylko za 1 lub 2 ... Jeśli ktoś ma pomagać tak jak ten up@ to dziękuje za pomoc ...

Ale jesteś super huj ci w dupe złamasie

Kolekcjonuje +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...