Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LTE

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytania co do tego internetu

1. Ile wam wychodzi transferu albo ile powinno wyjść na miesiąc jeśli w dzień będę grał multi, przeglądanie internetu i używał teamspeka, i innych komunikatorów ? a ściągał w nocy wtedy mam 50 gb na "darmowe nocki".

2. Czy ten internet w Polsce naprawdę osiąga taka prędkość i jak z zasięgiem w cyfrowym Polsacie ? w razie czego ta satelita, którą można dokupić pomaga ?

3. Czy internet jest podatny na zrywanie połączeń przy złych warunkach atmosferycznych burzach, śniegu itp?

4. Jaką wy macie opinie o LTE? Czy lepiej korzystać normalnie z Neo ?

5. Planuje kupić 7GB+ 5 z racji posiadania już telewizji od cyfrowego Polsatu :)

notoacta250.png

Opublikowano

Kurwa. Zajrzałem bo mam "LTE" z Plusa za 75 złotych 16 GB limitu.

Słuchaj jeżeli jeszcze nie kupiłeś to wręcz błagam Cię nie kupuj ! To najgorszy syf jaki jest !

A teraz Ci odpowiem do pytań :

1. Bardzo dużo wychodzi. Jeden filmik na yt zajmuję około 100 mb...

2. Nie osiąga 100 MB. Chyba, że mieszkasz w Warszawie to max 26 MB. (Drogą kablową) Radiową z 15 ...

3. Nie. Raczej nie. I to jedyny +.

4. Przeczytałeś na początku moją opinie. Lepsza neostrada. KABLOWA.

5. 12 to ci starczy, ale na 2 tygodnie.

Dobra. Prawda wyjawiona. Teraz czekam na Limit like ^_^ .

Opublikowano

Wszystkie internety mobilne są do kitu... Nieopłaca się, przepłacasz w ciul.

Miałem kieeedys internet mobilny "ERA". Wszystko ładnie przy podpisaniu umowy, internet osiągał te 1mb/s co miałem w umowię. Przekroczyłem swój limit po 2 tygodniach użytkowniaka, prędkosc spadła do 256kb/s. Po odnowieniu transferu moja prędkosc max była 600kb/s i to nie zawsze taka była. Często nie mogłem się połączyć, jakies pipkanie przez głosniki. MASAKRA.

Nie kupuj tego szmelcu. Kup sobie 10mb/s z NEO

skpUo.png

Opublikowano

nie kupuj tego, i nie kupuj neostrady. 60 zł za 10 mb to dużo. Ja w osiedlowej płacę 100 zł ( tv 110 kanałów + net 50 mb/s ). Więc polecam poszukać. A i neo ma częste zrywy, plus neo ip

sygnatg.jpg
Opublikowano

Ok dzięki za opinie .

Ps. Tak na marginesie ja wiem, że takie prędkości nigdzie nie są osiągalne. Poprostu chciałem zaczerpnąć waszej opini na temat LTE z cyfrowego polsatu i tak nie interesowało mnie LTE tylko tak naprawdę HSPA 27 download i 5 z kawałkiem uplo bo mi zależy na dobrym pingu w grach :)

notoacta250.png

Opublikowano

Powiem tak:

LTE to wielki syf. Dlaczego? To jest net DO 100 mb/s, czyli osiąga mniej. Qumpel ma i jedzie mu po 40. Kolejna rzecz to mały limit. Net idzie nieubłaganie, zciąga np na yt za 1 filmik ponad 70 mb, pomyśl, zejdzie w tydzień a potem klapa-net 0.04 mb/s jak mam na sygnie w profilqu :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ok dzięki za opinie .

Ps. Tak na marginesie ja wiem, że takie prędkości nigdzie nie są osiągalne. Poprostu chciałem zaczerpnąć waszej opini na temat LTE z cyfrowego polsatu i tak nie interesowało mnie LTE tylko tak naprawdę HSPA 27 download i 5 z kawałkiem uplo bo mi zależy na dobrym pingu w grach :)

Jak ci zależy na pingu to bierz Neo/Netie.

Sam na początek miałem 1 mb/s i ping max 35 a teraz mam 15 mb/s ping 20-30.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...