Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] QR 3.2 Bot

mega24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam taki problem że robie wszystko jak w poradniku pt " Nowy sposób na zarabianie pieniędzy 12.09.2012 "

I gdy bot wchodzi mi w wyscig to wygrywa te 4 wyscigi i potem gra się zacina, w lewym górnym rogi piszę że robi te wyścigi, wczoraj podobno zrobił mi ich 400, wchodzę do gry i zrobił tylko 4 wyscigi z 400

:(.

Próbowałem zwiększyć wartość tych delay'ów z 12 000 na 24 000 i tak dalej. I to nic nie dało...

POMOCY !!!!!!

Opublikowano

A to nie jest wina slabego kompa? ja pare dni temu bylem u rodziny to tam jest slabszy komp niz mam u siebie i po paru wyscigach mi sie zacinala gra

A u siebie na laptopie moge normalnie zostawic na nocke lapka i rano wstaje a on dalej dziala

Tez sie dolaczam do problemu z ciekawosci

Opublikowano

@UPY przeinstalujcie na nowo world'a a potem usuncie pozostale foldery po grze

Zainstalujcie najnowszego net frameworka

Pousuwajcie boty i na nowo je pobierzcie

Jesli to nie pomoze to nie wiem ;p

Opublikowano

U mnie czasem działa całą noc czasem wyłączy po kilku czy kilkunastu wyścigach. Wydaje mi się że przyczyną jest NeT czasem jest jakaś mała zwiecha i to wywala boty w kosmos. Jest to tylko moje przypuszczenie ale wydaje mi się najbardziej prawdopodobne, żadnych reinstalek, po prostu raz działa a raz nie. (może to zależy od ciśnienia atmosferycznego <_< )

eRmailBanner2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...