Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spisywanie wciśniętych klawiszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was małą prośbę , mogli byście mi powiedzieć jaką funkcją mogę zrobić program który zapisuje w notatniku wciśnięte klawisze oczywiście w sposób niewidoczny czyli w pasku nie bedzie włączony notatnik ani nie będzie widać ikonki programu autoit.

Od razu mówię ma to być keylogger typu home , czyli domowy nie będę mógł nim kraść komuś kont tylko będę mógł widzieć co stukane było wyłącznie na mojej klawce. Takie keylogery są jak najbardziej legalne gdyż służą do kontroli nad dziećmi na jakie to one sprośne strony wchodzą itp. ja nie mam własnych dzieci ale chciał bym zobaczyć na jakie stonki wchodzi moja kochana siostrzyczka .

P.S

Proszę was bardzo nie mówcie, że nie ma legalnych keyloggerów bo są takie jak ja wymieniłem up czyli wersja home którą nic nie jestem w stanie ukraść gdyż nie ma możliwości wysłania na serwer FTP , email itd. . Służą jedynie do spisywania czynnosci które dzieją się na pc na którym jest zainstalowany dany keylogger.

Z góry bardzo dziękuje za pomoc.

Jeśli nie wiecie o co mi tak na prawdę chodzi to wytłumacz.

Jaka funkcja jest w stanie zapisywać wciskane klwisze do notatnika oczywiście ten notatnik ma być niewidoczny tj. ma nie być widoczny w pasku zadań, po prostu jak by nie był uruchomiony.

Druga rzecz to to aby ikonka autoitu też była nie widoczna w pasku zadań .

No i oczywiście jak to wszytko napisać aby sprawnie chodziło i miało rece i nogi.

Dziękuję dobranoc.

Za pomocne posty oczywiście polecą te ubustwiane zielone guziczki "Lubię To" no i kto wie może i nawet 5 Gwiazdek na profilu ktoś ode mnie dostanie.

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

na ci keyloger ze tak spytam ? ;D

Jak byś przeczytał cały temat ze zrozumieniem to napewno byś wiedział.

załóż hooka na klawiature i otrzymane dane zapisuj do pliku

Wiesz mi bardziej chodzi aby ktoś tutaj objaśnił za pomocą jakich funkcji mogę takie coś napisać aby wykonywał to wszystko w trybie niewidocznym.

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

_WinAPI_SetWindowsHookEx

w przykładzie tej funkcji w helpie masz praktycznie 99% tego co potrzebujesz z niewielkim nadmiarem niepotrzebnych ci funkcjonalności

+ FileWrite do zapisywania danych do pliku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...