Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] dlaczego ludzie boją się owadów?

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio podczas wycieczki szkolnej, w pewnym miejscu znalazłem pająka. Wziąłem go i podszedłem do dziewczyn. Miny miały jakby masowa biegunka zebrała żniwa. Wystawiłem rękę a one zaczęły uciekać. Jak pewnie się domyślacie musiałem myć rękę. Potem tak samo było z żukiem... nosz kurwa. Wystarczy pajączek i startuje masowa histeria. Boicie się owadów? jeśli tak to dlaczego?

sygnatg.jpg
Opublikowano

Siema, ostatnio podczas wycieczki szkolnej, w pewnym miejscu znalazłem pająka. Wziąłem go i podszedłem do dziewczyn. Miny miały jakby masowa biegunka zebrała żniwa. Wystawiłem rękę a one zaczęły uciekać. Jak pewnie się domyślacie musiałem myć rękę. Potem tak samo było z żukiem... nosz kurwa. Wystarczy pajączek i startuje masowa histeria. Boicie się owadów? jeśli tak to dlaczego?

Siema, ostatnio podczas wycieczki szkolnej, w pewnym miejscu znalazłem gówno. Wziąłem je i podszedłem do dziewczyn. Miny miały jakby masowa biegunka zebrała żniwa. Wystawiłem rękę a one zaczęły uciekać. Jak pewnie się domyślacie musiałem myć rękę. Potem tak samo było z żukiem... nosz kurwa. Wystarczy gówienko i startuje masowa histeria. Boicie się gówna? jeśli tak to dlaczego?

Jak myślisz? Dlaczego? Obie te rzeczy budzą u ludzi obrzydzenie i tyle. A do tego dziewczyny...

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Ja tam nie boję się owadów ani pająków. Sam mam 10 ptaszników i nie boję się ich jakoś specjalnie ale respekt do nich jest ;D

Co do tematu to nie sądzę żeby ludzie się bali robali tylko po prostu ich to obrzydza :)

HBV27j.png

Opublikowano

Pająków się raczej nie boję, nawet chciałbym jakiegoś pohodować, ale mama nie pozwala :D

Ludzie boją się robaków, bo są mieccy :P Jedyne czego można się obawiać, to ukąszenia, ale u nas raczej mało jest takich zwierząt.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Dlaczego dziewczyny się boją? Łatwa odpowiedź, to dziewczyny! One boją się wszystkich owadów, ale są spec osobniki bez lęku :)

A czemu? Jak Awesome, wygląd obrzydza i zniechęca.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja mam jedynie obrzydzenie do takich dużych owadów,a pajączków albo reszty to się nie boję,zazwyczaj biorę klapek pierdolne i spuszczę w kiblu :D

random.jpg

Opublikowano

Ja sie tam nie boję takich rzeczy ale jakbym zobaczył, że chodzi po mnie takie coś np:

http://static1.blip.pl/user_generated/update_pictures/2570049.jpg

http://greennature.com/gallery/spider-pictures/giant-house-spider.jpg

To by mi ciarki taki przeszły, że pierwszy odruch by był, żeby je zrzucić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...