Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERVER TESTOWY.

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda ,że te nwoe servery są testowe.?

Bo z tego co słyszałem to chyba tak a jeśli nie to mają dodać jakiś server testowy gdzie na start każdy ma 99mil boostów kasy 50lv itd .

Server testowy będzie można na nim testować nowy server ,który będzie niby dodany.

Opublikowano

No właśnie nie wiem na TS3 mówili wszyscy ,że niby wtedy kiedy będzie dodany Canyon czyli oko listopada tzn Październik-Listopad.

Opublikowano

@up

Kup słownik. ;)

"skąd", a nie "z kąd".

@Top

Na końcu października ma być nowa część mapy z okazji wydania nowego NFS MW.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@up

I Ty w to wierzysz? Prędzej dodadzą kanion/tri city.

@top

NA PEWNO NIE BĘDZIE NIGDY, LEDWO 2 SERVY SĄ, A TU TEST? Oni mają swoje servery off line. Over and out.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To co pisze, to jest jak każda niczym nie potwierdzona nowa wiadomość o tej grze. Temat do kosza, bo są to bzdury. Może wyczytałeś gdzieś stare tematy o serwerach CHICANE które już funkcjonują.

@up

kaniony obiecują od ponad roku. W którejś z edycji "ASK MARC", sam De Vellis powiedział że, mają być w tym roku, w lutym a do tej pory nie ma. Potem kolejny ASK MARC i mówił że mają być w roku 2013.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Co do tematu przesłyszałem się :D

Co do Kanionu Kanion Drag and Drift mają być dodane w "Pażdziernik-Listopad" Dowiedziałem się z tego iż gdyż wczoraj od była się rozmowa czat z producentami NFSW i napiszę wam ,że nie tylko ja byłe tam się wybierało język i np przekierowało cię do Polskiego Tam kogoś :D

Nie wiem kto to było ale na EA :D

Pytałem się kiedy będzie Canyon drag,drift to on mi powiedział tak:"Możliwe ,że uda się nam go zrobić do Listopada.Nic nie obiecuję".

To była rozmowa na żywo z tym Polakiem chyba z Supportu :D

Edit@

Close.

Opublikowano

Możliwe ,że uda się nam go zrobić do Listopada.Nic nie obiecuję".

Hahaha, to ich możliwe jest prawie jak niemożliwe xD No ale prawie robi różnice... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...