Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar - czyli choć na lane ! (Solo/Double top)

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello. To jest mój build na rengara. Dlaczego go stworzyłem ? Byłem jedną z pierwszych osób które kupiły rengara (na PBE). Nie było buildów. Teraz ja widzę Rengara innego niż mnie lub mój kolega to aż żal dupę ściska - robią pod warmogi, phantomy i inne gówna... W tym temacie przedstawię swój build na tego oto łowcę.

LoL%20Rengar.jpg

Nie będę podawał historii. Każdy sobie może zobaczyć sam.

Skille

Opis skilli też odpada - nie chcę mi się.

Rozdawanko:

Beztytuup_xhqnspr.png

Runki

Marki = 9x ad per lvl

Seals = 9x armor flat

Glyphs = 9x m.res per lvl

Quinty= 3x ad flat

podsumowując = zwykłe runy pod ad carry

Masterki

21/9/0 - chociaż dość nietypowe

Beztytuup_xhqnqrx.png

Itemy

boots-of-speed.gif>>health-potion.gif>>health-potion.gif>>health-potion.gif>>bonetooth-necklace.gif>>ninja-tabi.gif

>>recurve-bow.gif>>madreds-razors.gif>>madreds-bloodrazor.gif>>infinity-edge.gif>>infinity-edge.gif

Inne rady

Oczywiście tabi zamieniamy na mercury jeśli w enmy teamie jest więcej ap.

Ostatni item (bo 6 nie podałem) musi być pod żyćko. Ja polecam Warmoga/GA/Lodufffke (Frozen Mallet)

PS Pierwszy build - nie flamic, radzić co zmienić.

Opublikowano

[...]Teraz ja widzę Rengara innego niż mnie lub mój kolega to aż żal dupę ściska - robią pod warmogi, phantomy i inne gówna...

[...]

Ostatni item (bo 6 nie podałem) musi być pod żyćko. Ja polecam Warmoga/GA/Lodufffke (Frozen Mallet)

[...]

Zdecyduj sie -.-

Build beznadziejny 2x infinity, brak triforca, 0 life steala, 0 armor pene. Tak to se możesz na -30 blind pickach grać.

Opublikowano

Na boty build idealny. Myślę że wszystko wyjaśniłem.

Teraz ja widzę Rengara innego niż mnie lub mój kolega to aż żal dupę ściska - robią pod warmogi, phantomy i inne gówna...

;( Ale ten build jest słaby ;x

Na co komu x2 IE?

Po co ten łuk z 40 speeda? Lepiej już koniec rozumu. Lub coś z dmg skoro masz madredy.

Właściwie to zmieniłbym prawie wszystko, ale skoro ten build uważasz za najlepszy to spoko :D

fjlw0o.jpg

Opublikowano

cool story ? i tak wiem, blindpick, ale na rankedzie - 5/2 na midzie (ja) i się poddajemy.........

Beztytuup_xhqenra.png

Takie staty na normalu to moge nawet soraką wbić. Ten screen nie ma sensu i nadal uważam, że ten build to szajs.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

2x infinity jest useless, jeśli koniecznie chcesz ten dmg to kup BT.

btw. piszę się "chodź" a nie "choć"

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

2x iE , blad ortograficzny w temacie ,nic nie napisales o postaci dales tylko sam build i jeszce piszesz do nas " nie flamic" japierdole.. za przeproszeniem czy ty masz mozg?

Aha jak dla mnie to lepiej jako 2 skill maxowac W

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

2 infinity xD

Najlepszy build to

buty 2, krwiopijec, warmog, naszyjnik, ostatni szept thrinity ( nie taka kolejność, ale taki build )

W tf włączasz ulte, zabijasz ad carry, leci na ciebie focus, czasem da się zabić cos jeszcze, jak ktoś dobrze gra to jeszcze z tego wyjdzie (większość zależy nie tylko od nas samych, ale od teamu)

Opublikowano

Wez gosciu wyjdz z zamknij za soba drzwi

Pewnie dopiero co nabiles 30 lvl i myslisz ze jestes fajny

2ie to najwieksze gowno jakie mozna zrobic

Ie ma unikalny pasyw

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Build beznadziejny. Nie rozumiem kompletnie po co te 2x infinity .. 0 life steala, 0 armor pene.

League of Legends

Opublikowano

OMG 2 infinity ? Od kiedy stackujesz unikalne bierne ? Madredy na Rengarze ?

Nie chcesz flejmu powiem Ci co zrobić aby go nie było - nie twórz poradników nie mając bladego pojęcia o postaci jak i samej grze .

Opublikowano

marki ad per level, to jakas kpina?

Moj boze, jeszczer nie patrzylem na build slowo daje ale wyczuwam cos w stylu "2x bt 3x pd 1x IE bo wygrywam normale majac 500 slowo i 300 winow."

Mam racje?

Zaraz spojrze.

Opublikowano

Zjebany build, po co robić tutorial o postaci, którą gramy normale i budujemy najbardziej beznadziejnie, jak to możiwe...

Nie lubię maksować Q bo dzięki W mamy heala co pomaga w utrzymaniu się na linii. Problem, że budują się pod warmogi ? Bitch please. Buty + 3 poty. Potem dwa dorany. Hog. Buty zależnie od CC u przeciwników. Phage, raszujemy frozen malleta. Potem Atma i na koniec jakiś BT albo IE, zależy od gustu. Jeszcze w historii mam gry rengarem w taki sposób, na lolkingu LancerPOL <zjebane POL, niestety...>.

@@

W historii gry też budujesz go pod warmoga, to co się sapiesz na początku, że cie ściska jak widzisz takich graczy ? Usuń ten tut, please, bo takie cipki będą chodziły i mi gry przegrywały...

fb.com/myrodj

Opublikowano

@up

Zjebany build, po co robić tutorial o postaci, którą gramy normale i budujemy najbardziej beznadziejnie, jak to możiwe...

Nie lubię maksować Q bo dzięki W mamy heala co pomaga w utrzymaniu się na linii. Problem, że budują się pod warmogi ? Bitch please. Buty + 3 poty. Potem dwa dorany. Hog. Buty zależnie od CC u przeciwników. Phage, raszujemy frozen malleta. Potem Atma i na koniec jakiś BT albo IE, zależy od gustu. Jeszcze w historii mam gry rengarem w taki sposób, na lolkingu LancerPOL <zjebane POL, niestety...>.

@@

W historii gry też budujesz go pod warmoga, to co się sapiesz na początku, że cie ściska jak widzisz takich graczy ? Usuń ten tut, please, bo takie cipki będą chodziły i mi gry przegrywały...

Jeśli maksujesz pierwsze W to nie wypowiadaj się w tym temacie piszesz o healu na W ale jeśli maksujesz W healujesz i tak się za taką samą wartość HP jak na pierwszym poziomie tego skilla . Co do twojego maksowania W - i do raszowania Frozen Mallet'a - maksujesz W i raszujesz frozen malleta? cytując Ciebie ''bitch please'' . Jeśli maksujesz W jako pierwsze ale tego się nie robi na Rengarze . To chyba lepszym wyborem będzie Trinity Force ze względu na jego przeliczniki na W . Pisałeś o beznadziejnym buildzie kolegi który założył ten temat ale raszowany Frozen Mallet na Rengarze to coś ala' mobafire :unsure:

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...