Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo Ważne !

vrathe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Jak zazywa się cheat który stoi na repie i kazdemu heda sadzi albo go zabija ja stoje np. na respie a postać sama kogoś zabija nieraz tak widziałem jak bot stał na repie i każdego zabijał nawet z końca mapy xD albo jak też sie nazywa że ja chodze a bot zabija sam ! ??

Opublikowano

nie dokonca cie rozumie ale chyba chodzi ci o ghostmod mozesz stac w miejscu i latac wlasnym "duchem" po mapie i zabijac oczywiscie wszyscy inni gracze widza cie jak stoisz w miejscu niestety wydaje mi sie ze hacka tego juz nie znajdziesz bo w nowej wersji gordona został wycofany a jeszcze nie widzialem kogos z tym hackiem po spatchowaniu starej wersji gordona

drugim hackiem tego typu moze byc glitch wlanczas go na hacku naciskasz x i mozesz latac wszedzie oraz przechodzic przez sciany(bardzo uzyteczne na quarantine) hack z ta opcja nazywa sie Gordonca 1.2.5

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Aim Bot ( chyba ), albo ghost mode a co do glitch to daje tylko to ze mozesz wnikac w sciany i inne kszuny :D ( niestrzela przez sciany ITP)

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

juz wiem ghost mode skad ściagne dzialajacego ? widizalem dzisiaj ludzi jak walili przez sciany scągnolem 1.2.4 i po 2 minutach mi sie ca wylaczyl zna ktos to dzialajace ?

Opublikowano

hack z ta opcja nazywa sie Gordonca 1.2.5

sorry ale ten hack nie posiada ghost mode oraz nie działa wiec nie wypowiadaj sie ....

@EDIT-a co napisałem po wyżej prędki jestes

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

nie ma i nie bedzie pewnie nawet dobrze bo nie ma glupiej gry a gps sie fajnie gra

@EDIT

dzialal ci kilka godz temu ale 1.2.4 i przez pol rundy i wychodzila gra do windosa

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano
widzenie przez ściany :) a szczelanie pewnie tez ale raczej widzenie :)

strzelania przez sciany nie ma ludzie jest ghostmod i mozesz latac duchem swoim a cialo w miejscu stoi

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...