Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting i domena pod sklep internetowy

KeramxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam jakieś dobrej oferty domen bez haczyków oraz hostingu.

Ma to być mały sklep internetowy z perfumami.

Jakie polecacie strony. Ważne żeby wszystko było jasne.

P.S W czym polecacie zrobić sklep internetowy?

Opublikowano

Domena jeżeli chodzi o darmową to:

Dot tk = końcówka .tk

1and1.pl= końcówka .pl

Hosting SUPER za free:

hpbf.pl

Chyba cię pojebało z 1and1.pl Banda złodziei i nic więcej, a support nie istnieje w tej "firmie"

Domena: .PL w ovh.pl rejestracja: 12,16 zł odnowienie 49.99zł / 1and1.pl rejestracja: 0* zł odnowienie 79,90zł

Hosting: ViS Max w vipower.pl cena: 25zł netto sam korzystam od kilku miesięcy i nie narzekam.

MpM112 2010-2012 :<

Opublikowano

1and1.pl to może i firma, która dużo chce za odnowienie, ale można potem zmienić domenę. I nie używaj takich słów do mnie. Trochę kultury.

@Top. HPBF.PL masz za 10 złoty jeszcze lepszy hosting. Za free też ładnie śmiga. Mam forum takie jak MPC ogólnotematyczne i szybciej chodzi.

Specjalista
Opublikowano

to tak, według najlepszego

1)1and1.pl

2)az.pl

3)home.pl

4)superhost.pl

5)domeny.pl

6)linuxpl.com

7)hekko.pl

8)kei.pl

Opublikowano

A ja mam odzielne pytanie jak biore domene zalozmy w 1and1 to nie dostaje zadnego panelu na strone by wgrac ja? Jezeli tak to jak mam dalej postepowac? Bo zalozmy cba.pl oferuje hosting swojej kupionej domeny zalozmy z koncowka .pl? Ale jak kupie to co mam robic???

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

serv4web.pl - serwery baaaardzo tanie (już od 2 zł/mc), domeny jak domeny (15 zł za rej. 55 zł za odnowienie). Support bardzo szybki (problem załatwiony po ok. 5 minutach). Polecam z całego serca.

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/449695-mpcforumpltut-lista-darmowych-hostingowdomen/

Tu masz spis wszystkich. Ja polecam szczerze home.pl

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...