Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile zajmnie?

desher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez 4ggr35510n, 23 Września 2012 - Brak powodu
Ukryte przez 4ggr35510n, 23 Września 2012 - Brak powodu

Zamknij się chuju nic nie wiesz o mnie i gówno mnie obchodzi że 60 ty kurwa byś nie dożył tyle .. zamknąć ten jebany temat wyjebie was w pizdu razem z tym forum do kosza..

/zakaz handlu

Opublikowano

Zacząłem naukę c++ będąc chyba w 1szej gimnazjum. Od tego czasu było tak, że raz się uczę, raz nie. Teraz jestem w III technikum, i dalej nie wiem zbyt wiele, także oswajanie z językiem trwa latami :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Zamknij się chuju nic nie wiesz o mnie i gówno mnie obchodzi że 60 ty kurwa byś nie dożył tyle .. zamknąć ten jebany temat wyjebie was w pizdu razem z tym forum do kosza..

ogarnij słownictwo troszku, bo nie jesteś na ulicy.

jeżeli jesteś kumaty do dasz rade opanować język w 2-3 miesiące.

może krócej, jeżeli nie miałeś styczności z programowaniem.

całe życie będziesz się uczył.

..x..

Weteran
Opublikowano

Na 'prośbę' zamykam.

Wierzę, że wszyscy ludzie są normalni, to internet ich zmienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...