Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czy opłaca się ?

DyeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy czym wolisz grać :D Cassiopeia na mid, yorick na topa ;p Nie możemy Ci doradzić czym wolisz grać/ czym lepiej Ci idzie :D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

właśnie cassio mi wgl nie idzie a yoricka jeszcze nie próbowałem i boje się że to nie będzie dobry wybór a został mi jeszcze jedna możliwość na sprzedanie

Opublikowano

Yorick dostanie dość poważnego nerfa więc nie polecam go kupować.

Skad takie info? Bo tez sie zastanawiam nad jego kupnem. Przeciez on juz dostal nerfa, znow go maja oslabiac? ;/

Co do tematu, to naucz sie grac cassio, bo jest bardzo przydatna przy tf ze wzgledu na ulty :P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Bullshit, ten nerf nie zaszkodzi zaawansowanym graczom Yoricka.

Radzę Ci sprzedać, łatwo carryować gry i jeżeli ktoś nie umie go skontrować (Co jest duuużo prawdopodobne), to wygrywasz linię.

Opublikowano

Bullshit, ten nerf nie zaszkodzi zaawansowanym graczom Yoricka.

Radzę Ci sprzedać, łatwo carryować gry i jeżeli ktoś nie umie go skontrować (Co jest duuużo prawdopodobne), to wygrywasz linię.

Jasne, zaawansowanemu graczowi nie zabraknie many. Ale teraz każdy tylko spamuje ghulami i odcina od farmy. Do tego zostanie zmniejszona ich prędkość. Dopiero po 12lvlu będą już normalne. Po nerfie taka gra nie będzie możliwa.

fjlw0o.jpg

Gość Menesterowy
Opublikowano

W takim razie zawsze można rushować łezkę, dla mnie osobiście yorick po tym 'nerfie' będzie idealny do grania, będzie go można po prostu łatwiej skontrować.

Opublikowano

Według mnie to zalezy od ciebie cassa ma potezne aoe dobre cc z ulti i potezny dmg w early game a co do yoricka tez potezna champ potrafi popsuc gre

wybor nalezy do ciebie musisz sam zadecydowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...