Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kbot a pbdo-bot

ges12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co bardziej opłaca się kupić bo zastanawiam się nad Kbot'em bez GG a do wrót boxybot, czy lepij dopłacić i kupić Kbot'a z GG a skoro już dopłacić to może PBDO-bot lepszy a cena podobna . jak uważacie ?

Opublikowano

Jak ja wybierałem bota to kbota w ogóle nie brałem pod uwagę ze względu na długi czas aktualizacji dla tego wybrałem ibota. Według mnie powinieneś wybierać pomiędzy ibotem a pbdo botem.

reklama

Opublikowano

co bardziej opłaca się kupić bo zastanawiam się nad Kbot'em bez GG a do wrót boxybot, czy lepij dopłacić i kupić Kbot'a z GG a skoro już dopłacić to może PBDO-bot lepszy a cena podobna . jak uważacie ?

pbdobot się bardziej opłaca bo on ci wszystko zrobi nawet loda ;p

Opublikowano

PBDO to najlepszy bot. Może zrobić dosłownie wszystko. Dodatkowo zapamiętuje skrzynki przez co zbieranie jest o wiele bardziej opłacalne. Posiada wszystkie możliwe opcje, więc polecam :) Będzie zbierać o 1-1,5k uri więcej niż ibot / boxybot / kbot

ps. Zobacz pw.

Opublikowano

PBDO, więcej możliwości + stabilność :)

@Down

To że po update, sam się włączy ponownie, można zostawić 30 dni na dedyku, wrócić po nich, i bot dalej będzie latać ;)

To że ani razu, od kiedy go używam mi nie scrashował. Ah, no i inny plus, KBot - pare dni aktualzacji, PBDO - Nawet czasami pare godzin i jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...