Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem WoW Wotlk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdyż mam oryginalne płyty classic , tbc i wotlk chciałem sobie zagrać na privie i myśle zainstaluje sobie wow'a do wotlk i tak zrobiłem wszystko fajnie sie zrobiło czas na zainstlowanie patchy klikam i pisze ze mam patch 4.0.0 myślałem ze spachowałem wow'a wiec zrobiłem reinstal i zainstlowałem z wyłączonym internetem ale problem znowu sie pojawił i nie wiem o co chodzi?

11002241_4_11.png
Opublikowano

Miałeś pobrany już patch z 3.3.5a do 4.0.0 i po instalacji autopatcher Ci go spatchował. Wywal go i reinstall.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

tzn. zainstlowalem wotlk i chciałem pokolej zainstlowac patche do 3.3.5a ale pisalo ze juz mam patcha 4.0.0 i nie wiem co robic po reinstalacji tez tak mam

11002241_4_11.png
Opublikowano

Po instalacji automatycznie odpala Ci się autopatcher. Musisz pilnować, żeby go wyłączyć. I dalej patchować samemu. (autopatcher od cataclysmu, nie patchuje po kolej lecz do aktualnego patcha na globalu tak btw)

1355848650-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...