Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poszukuję kilku odpowiedzi na pytania :D

czyzyk121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym Was prosić o przekierowanie do tematów bądź udzielenie odpowiedzi na moje pytania.

Poszukuję:

1. Tutoriala, który w pełni pozwala ściągnąć hwangi, królewski, zatruty, szmaragdowy itp. i opisuje jak je wgrać do clienta i msql.

2. Tutoriala z kompletem itemków smoka i z drugim jakimś dość ładnym komplecikiem itemków ale lepszym od smoka, na większy poziom. Do tego opis jak krok po kroku to wgrać.

3. Zrobiłem wszystko według tego tutka http://www.mpcforum.pl/topic/281054-tutdownloadpl-wierzchowce-dzialajace-w-100/ .

Wchodzę do gry i po wpisaniu id pieczęci 71110 wyskakuje cukier dla konia z opisem pieczęci :) Jeszcze jedna pieczęć też jest szkłem jakimś. Reszty pieczęci nie da się w ogóle przywołać. Możliwe, że to przez to że nie wgrałem icon? Wszystko zrobione ale w tutku nie uwzględniono wgrywania icon przedmiotów, gdzie je zatem wgrać? Chodzi o pliki graficzne, tekstowo to załatwione według tutka.

4. Jakiegoś ogólnego tematu może w którym jest spis edytowanych okien klienta, interface? Chodzi o jakieś ładne, nowe wyglądy :) Inny wygląd skili albo okien. Zmiana tekstur np. m1, doliny itd.

5. Jeszcze jakiś kilku broni nowych, dla każdej profesji, nie za dużo nowości ale troszeczkę czymś urozmaicić na większy poziom. Nie chcę masy brzydkich itemków, po prostu kilka ładnych nowych broni.

Za każdą pomoc +++ lecą :D

Dla fanów mc:

Opublikowano

Wszystko jest w paczce po rozpakowaniu.

Sciągnij wypakuj i wszytko masz :)

W paczuszce masz:

-wpisy msm

-query do item_proto bazy

-query do item_proto clienta

-oraz pliczek .epk i eix :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...