Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie widze budowli

Stande

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a np : masz jakiegoś innego clienta to wszystko ci normalnie chodzi ? bo jak nie to wina karty graficznej bądź brak sterowników do niej albo innych do komputera do jego prawidłowego działania :)

77142698c6284a46981a7ccf4d47786e.0.gif

Opublikowano

tak mam inne metiny pandora.pl.balmora.ravia.dragon.mt5,imetin duzo tu wymieniac okolo 200 g mam z metków wiec ...

wszystko na innych metkach chodzi tylko tutaj nie ....

Opublikowano

Powiem ci tak zainstaluj wszystkie sterowniki pod swój system pod 32 bit i wtedy zobacz a jak nie pomoże ściągnij nortona 2012 internet security zaaktualizuj mu baze wirusów przeskanuj pełnym skanowaniem komputer i wywal " WSZYSTKIE WIRUSY " jeżeli nie pomoże polecam format komputera bo może ci jakiś groźny wirus siedzieć np : w systemie

gdy już go sformatujesz zainstaluj wszystkie sterowniki pod swój windows zaaktualizuj windowsa przeczyść kompa ccleanerem i teraz ci powinno wszystko śmigać :)

POLECAM WGRANIE WINDOWS 7 32 ALBO 64 BIT

77142698c6284a46981a7ccf4d47786e.0.gif

Opublikowano

jeżeli masz niebieski ekran zamiast budowli, ogółem ziemi. Najlepiej zrobić nowe konto użytkownika na komputerze i przegrać tam sobie wszystkie pliki gwarantuje że zadziała ;) miałem taki problem 4x i zawsze pomagało :) licze na like ; p

Nick : stian3d / stian3k
Profesja : Mental OnLy!
Level : Nieznany .
Królestwo : Chunjo :>
Server : Nima :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...