Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Do 6300 Ip

LaterToe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 8000 IP

Zależy mi na: Postaci którą nie jest ciężko ogarnąc (Mam dopiero 20lvl) Postaci która ma duży dmg a oprócz tego jest wytrzymała.

Preferuję: Tutaj lekko się rozpiszę a więc: Lubię grać na midzie mam do tego Anivię ale nie zawsze daję radę z np: Brandem/Jaycem lub Dianą. Chciałbym spróbować Junglować lecz nie wiem jaka postać byłaby do tego najlepsza. Hmm postacie na bocie no nie przekonały mnie.. Grałem Kog\'Mawem no to nie było szans abym ogarnął ;f Ezrealem nigdy nie miałem okazji grać więc się nie wypowiem.. Top nie znam dość dobrych postaci które ogarną Topa, nie chodzi mi o solo top Ponieważ gram z kumplami a na razie nikt nie biega w jungli;p Ewentualnie na początek blue gollem. Macie jakieś propozycje? W tej chwili posiadam: Darius,Tristana,Anivia,Teemo,Alistair,Jax,Warwick,Master YI

Tak wiem wiem ;f To mój 3 lub 4 temat co do bohaterów ale zazwyczaj kupuje kogoś gram nim około 10razy i jeśli przypadnie do gustu to zostawiam a jeśli nie to zamieniam za ip ;p

Wymienieni:

-Kog'Maw

-Fiddlestick

-Fizz (Hmm nie potrzebna wymiana ale kiedyś go odkupię d: )

Opublikowano

Na mida twarda będzie Diana lecz to jest Assasin duży dmg i przydatna w team fightach. Na topa i w jungle Renegar za 6300 Ma dobre skille jest wytrzymały i ma duży dmg jak się nafiduje i oczywiście jest też Nocturne do jungli który dużo wytrzyma przez swoją pasywke z lifesteal'em i ma dobre ganki od 6 lvl.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Hmm a co powiecie na kogoś z tej listy:

Volibear-->Jungla

Diana--> Mid

Jayce--> Mid/Top/bot?

Brand--> Mid

Yorick--> Solo top

LeBlanc--> Mid

Ezreal--> Bot

Lee Sin---> Jungler

Renekton--> Nie wiem ;f

Cassiopeia--> Mid

Fiora--> Top

Oczywiście liczę na wasze propozycje. Oprócz tego jeśli możecie proszę o podanie od razu +/- oraz buildu do tego championa:)

Opublikowano

Proszę o złączenie postów przypadkowo napisał nie to co miałem ;f

Hmm popytałem kilka osób itd i mam pytanie dokładniej:

Kto z tej 5 będzie najlepszy wg was? :

Volibear--> Jungla

Diana--> Mid

Jayce--> Mid/Top/Bot

Brand-->Mid

Fiora--> Top

Opublikowano

brand mid op

Fiora op jesli ogarniamy ulti

voli niszyczy wszystko.

To juz twoja decyzja

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Volibear--> Jungla

Ostatnio zagrałem postacią w jungle bardzo ładne ganki mogą wyjść Flash + q + e = bardzo dobry gank w dodatku w miarę prosta jungle zaczynasz zawsze z w.

Voli jak mało kto nadaje się na solo topa w early zazwyczaj trudno wygrać Fighta bo kontruje go ignate, postacie kontrujące go:

-Teemo

-Nunu

-Dr Mundo

Tych chempionów Volim raczej nie pobijesz za mocno Nunu jest najtrudniejszy do pokonania.

Polecam też zastanowić się na Wukongiem świetne Escape oraz doganianie jego ulti psuje ulta postacią które są w stanie wycarrować grę np ult nunu.

Opublikowano

Revek oraz Bialy dziękuję.

Lecz są tutaj 2 rózne zdania ;f Biały mógłbyś opisać dokładniej + i - Branda oraz Fiory? To samo tyczy się Revka + i - Voliego :)

Z góry dziękuję i czekam na kolejne propozycje;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...