Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Umie ktoś?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a mianowicie chciałbym zrobić coś takiego: http://www.petruck.igracz.eu/home

O co mi głownie chodzi?

-by logo na górze umieścić

-z lewej by zrobić dwa przyciski jeden kierujący na moje forum drugi na drugie

- i te posty na środku żebym mógł jakoś z automatu dodawać? lub nie wiem jak...

- i miejsce z lewej na jakąś reklamę 50x50 lub coś w tym stylu lub jakąś podłóóżną

- i z prawej jakiś przycisk który będzie pod przyciskami przekierowującymi, żeby przekierowywało na moje konto na facebook fajnie żeby to był jakiś fajny przycisk :)mniej więcej taki może...:

50212264958309529893_thumb.jpg

To nie jest trudne, ale ja już wiele zapomniałem po lekcjach z infy mógłby ktoś mi to napisać ?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Mogę wykonać projekt strony. Ceny minimalne zaczynają się od: 800 zł.

Jeśli oferta Pana interesuję, proszę pisać.

Specjalista
Opublikowano

Ja pier**

Jeżeli chcesz znajdziesz darmowy szablon, no chyba że chcesz unikatowy.

Jeżeli darmowy to zrobię Ci to za 30zł + joomla

Czyli dodawanie artkułów,zdjęć , nowych zakładek i etc banale. Nie musisz znać niczego, tylko czytać ;)

Opublikowano

heh przesadzacie chyba z tymi cenami 350-800. What the fuck?! Przecież to podstawy są na tym co podałem... sam już zrobiłem(edytowałem) szablon, ale jak go wgrać załóżmy na hosting .cba.pl

Opublikowano

Mogę Ci zrobić dedykowany szablon + autorski cms do dodawania aktualności itp. za 150zł.

Hosting i domena gratis!!

Strony www/Serwery reseller www/Konta www/Serwery VPS, także z DA. GG 44067852.

Opublikowano

powiedziałem zrobiłem sam..., bo takie ceny za takie gówno to... pytam się jak wgrać na hosting na cba.pl załóżmy?! mój szablon

Specjalista
Opublikowano

zależy czy masz szablon pod jakiegoś cms'a ?

Bo jeżeli nie to po prostu łączysz się ftp i wysyłasz pliki , możliwe że do katalogu public_html , albo po prostu na serwer.

A żeby dodawać posty musisz zrobić mini system postów , albo po prostu edytować index i dodawaćtam te ważniejsze posty.

Opublikowano

A jak zalozmy zrobic takie cos ze tylko ja bede mogl dodawac aktualnosc na stronie startowej? Bo forum to mam gotowca odzielnie i jest przenosnik, ale jak moge zrobic bym mogl ja tylko posciki pisac jakos z strony?

Opublikowano

Eh...

polecam kurshtml.edu.pl + jakiś darmowy hosting :)

Za 800 zł to ma full gotową stronę na home.pl... a i jeszcze na piwo starczy :D

A jak zalozmy zrobic takie cos ze tylko ja bede mogl dodawac aktualnosc na stronie startowej? Bo forum to mam gotowca odzielnie i jest przenosnik, ale jak moge zrobic bym mogl ja tylko posciki pisac jakos z strony?

Proponuję na dobry początek PHP-Fusion, ponieważ jest prosty w obsłudze, albo jak niżej kolega powiedział - WordPress :)

897771404427433574016.png

Opublikowano

To jest podobne do WP, wgraj wp na serwer, zainstaluj. Znajdź interesującą skórkę kompatybilną z wersją WP i już.

A co do fb, to mała edycja kodu.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...